Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proužkovaný design, který je lehký jako pírko

Nosíte rádi proužky? Vyzkoušejte je v kombinaci s přírodním materiálem od Icebreakeru. Oblečení z merina novozélandských ovcí je jemné a hebké na dotek, neškrábe a je vysoce prodyšné. Ani v tom největším horku se nebudete potit. Během chladnějších dní vás naopak díky svým funkčním vlastnostem příjemně zahřeje.

 
1.jpgPánský cardigan Icebreaker Escape
Klasický svetr typu cardigan od Icebreakeru vám dodá potřebnou dávku funkčního pohodlí. Tento kousek se jistě doma moc neohřeje, protože ho budete chtít brát na všechny svoje cesty. Žebrované manžety a výstřih do V se zapínáním na pět knoflíků vypadají skvěle v kombinaci s obyčejným tričkem a džínami. Jemné, vysoce prodyšné merino gramáže 260 je na dotek hebké a lehké. Budete se v něm cítit opravdu pohodlně. Nechybí ani dvojité přední kapsy na ruce.
Cena: 2.749,- Kč
 
2.jpgPánské tričko Icebreaker Kent Polo
V tomto jedinečném polo triku se budete cítit skvěle kdekoliv na světě. Podle potřeby se může stát součástí slavnostnějšího nebo ležérního outfitu. Univerzální triko vyrobené z jemného Superfine merina gramáže 150 vám poskytne lehký komfort, který je přirozeně zápachu-odolný a dokonale prodyšný, takže si snadno zachováte chladnou hlavu i v horkém počasí.
Cena: 2.199,- Kč
 
3.jpgPánské tričko Icebreaker Tech T Lite Streak
Tričko je vyrobena ze Superfine merino vlny gramáže 150, takže se můžete spolehnout na jeho luxusní jemnost, přirozenou odolnosti vůči zápachu a lehký prodyšný materiál, díky kterému se budete cítit skvěle i ve vysokých teplotách. Ať už zrovna letíte na rogalu nebo nabíráte síly v kempu, nyní máte možnost dělat obojí pohodlně a se stylem.
Cena: 1.499,- Kč
 
4.jpgDámské tílko Icebreaker Willow Tank
Atraktivní tílko Willow s barevnými pruhy je jedním z nejpohodlnějších i nejslušivějších topů značky Icebreaker. Je vyrobeno z lehoučkého luxusně hebkého merina novozélandských ovcí gramáže 120. Díky jeho prodyšnosti a přirozené odolnosti vůči zápachu jej lze nosit i několik dní bez praní. Styl doplňuje prohloubený výstřih na zádech a přetočená ramínka.
Cena: 1.699,- Kč
 
5.jpgŠátek Icebreaker Vista Scarf
Zabalte se do tohoto hřejivého šátku. Vyrobeno z nejlehčího merina gramáže 120. Luxusně jemný na dotek, vysoce prodyšný a vybrat si můžete z několika verzí svěžích dvoubarevných pruhů. Zachumlejte se do hebkého pohodlí bez přehřívání.
Cena: 999,- Kč
 
6.jpgSvetřík Icebreaker Athena Scoop
Luxusně jemný top Athena si své proužky vysloužil za pohodlí. Je to jeden z nejluxusnějších kousků letošní kolekce Icebreaker vůbec. Detailně propracovaná pletenina z prémiové kolekce Black Sheep vyrobena z nejtenčích a nejlehčích 17.5 mikronu silných merino vláken kalibru 16 vám poskytne dokonalý komfort. S žensky působícím nabíraným výstřihem, žebrovanými manžetami a lemem. Do tohoto jedinečného topu se zamilujete na první pohled.
Cena: 3.999,- Kč
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×