Jdi na obsah Jdi na menu
 


Propolki - „účinná zbraň proti bolesti v krku“

20. 12. 2009

ObrazekPokud jsme v zimním období v práci nebo doma, máme kolem sebe příjemné teplo. Když se však dostaneme z místnosti ven, udeří na nás chlad. Toto náhlé střídání teplot působí na naše zdraví. Snadno nás začne bolet v krku a jsme více náchylní k onemocnění. Pokud nechcete nechat nic náhodě a rádi byste předešli zánětu v krku, vyzkoušejte chutné a účinné pastilky Propolki.

 

Jak to v krku „funguje“?

Mandle v krku nás brání proti škodlivým mikroorganismům, tj. bakteriím a virům. Pokud je sliznice v krku podrážděná nebo napadená infekcí, organismus odpoví tím, že vyšle do postižené oblasti více krve, která přináší bílé krvinky a jiné obranné prostředky ke zvládnutí infekce. Cílem mandlí je odstranit bacil již v tomto úseku horních dýchacích cest, než aby se dostal níž a vyvolal například zápal plic.

Obrazek

Jaké jsou příznaky zánětu?

Bolest v krku není sama o sobě nemocí, ale příznakem onemocnění. Mezi příznaky zánětu patří zarudnutí, zduření a bolest v krku, chrapot, kašel, bolest hlavy, bolest v uších a nosní výtok.


Jak se bránit zánětu v krku?

Pokud se chceme zánětu vyvarovat, měli bychom pít teplé čaje s medem, používat léky podporující imunitu, být v klidu a teple. Také je nutné jíst dostatek ovoce, abychom získali potřebné vitamíny a naše tělo se tak mohlo nemoci lépe bránit. V neposlední řadě je nutné ihned preventivně nasadit cucavé pastilky, které dezinfikují ústní dutinu a krk, a v raném stádiu zamezí zánětu i zmírní bolest v krku. Velmi účinné pastilky pro tento případ jsou Propolki. Tyto cucavé pastilky jsou k dostání v různých příchutích. Preventivně působí k posílení imunity, zmírňují bolest v krku, zamezují zánětu a zároveň jejich snadné rozpouštění zvlhčí naše ústa, a tak nedochází k pocitu sucha a nepříjemnému škrábání v krku. Propolki mají antibakteriální účinek a působí proti nachlazení. Mají příjemnou a osvěžující chuť, dodají pocit uvolnění a snadného polykání.


Propolki si můžete vybrat v následujících příchutích:

ObrazekPropolki s Aloe vera, zázvorem a citrónovou trávou - NOVINKA

Výtažky z rostliny Aloe vera pomáhají preventivně k posílení imunitního systému a výborně účinkují proti bakteriím či virům. Pálivá chuť zázvoru krásně prohřeje a je antibakteriální. Citronová tráva působí proti horečce a bolesti.

Obrazek

Propolki s vitamínem C a Propolisem STAMFI. Pastilky působí protizánětlivě a obsahují vitamín C, který pomáhá při podráždění sliznice a zmírňuje nepříjemné dráždění v krku. Někteří lidé jsou na propolis alergičtí, proto se v pastilkách Propolki používá propolisový extrakt STAMFI. Z tohoto extraktu jsou odstraněny všechny bílkoviny, které jinak způsobují alergickou reakci. Alergenní vlastnosti jsou tedy v porovnání s přírodním propolisem desetkrát nižší.


ObrazekPropolki bez cukru s Propolisem STAMFI a vitamínem C. Ulevují bolavému krku a zvyšují obranyschopnost organismu. Verze bez cukru je také vhodná pro těhotné ženy a děti.

Obrazek

Propolki se šípkem a malinou. Výtažky z malin příjemně zahřejí organismus přírodní cestou. Ve spojení se šípkem mají pastilky velmi příjemnou chuť. Propolis a vitamín C obsažený v Propolkách povzbudí organismus a zbaví nepříjemné bolesti v krku.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×