Jdi na obsah Jdi na menu
 


PROPOLKI – jednoduchý recept na úlevu od bolesti v krku

2. 12. 2008

Obrazek

Únava a chladné počasí stejně jako nachlazení a virózy zvyšují naši náchylnost k bolesti v krku. Pocit škrábání, pálení či bolestivé polykání je předzvěstí zánětu. Chcete-li rychle
a účinně potlačit nepříjemný pocit v krku, vyzkoušejte například pastilky Propolki s jedinečným složením s vitamínem C a extraktem propolisu.
Příčiny
Nejčastější příčinou bolení v krku je virová infekce přenášená kapénkami ve vzduchu. Bolení v krku je také jedním z příznaků chřipky a angíny. Vyšší riziko nakažení hrozí na místech, kde se schází hodně lidí, jako jsou školy, veřejné dopravní prostředky či zaměstnání.
První pomoc při nachlazení
Lékaři doporučují již při prvních příznacích nachlazení užívat přípravky (nejčastěji pastilky) na zmírnění bolesti v krku spojené s infekcí. Dobrým pomocníkem je i vitamín C a přípravky na bázi propolisu, které pomáhají imunitnímu systému v boji s infekcí a zmírňují bolest. Samozřejmostí je pít hodně tekutin. Výborné výsledky mají i rozpustné pastilky Propolki, které jsou nyní k dostání ve třech variantách – s vitamínem C, bez cukru a ve verzi šípek a malina. Rozpouštěním pastilek v ústech se uvolňují účinné látky z propolisu, který blahodárně působí na sliznici ústní dutiny a hrdla.

 

Obrazek

 

Propolki s vitamínem C a propolisem
Pastilky s  vitaminem C a propolisem zmenšují zánět a otok sliznice ústní dutiny a hrdla. Zároveň podporují přirozenou obranyschopnost organismu. Díky propolisu mají pastilky protizánětlivé a antibakteriální účinky. Cena pastilek Propolki s vitamínem C je
60 Kč. K dostání v lékárnách.

 



Obrazek

Propolki bez cukru – s vitamínem C a propolisem
Pastilky s významnou látkou propolis a s vitamínem C. Ulevují bolavému krku a zvyšují obranyschopnost organismu. Mají protizánětlivé účinky. Pastilky bez cukru mohou používat i lidé trpící cukrovkou, protože neobsahují cukr ani sacharózu. Cena pastilek Propolki bez cukru je 67 Kč. K dostání v lékárnách.


Obrazek
Propolki šípek a malina
Pastilky s obsahem propolisu, šípku, malinové šťávy a vitaminu C. Propolis obsažený v pastilkách má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Vitamin C a šípek zase uklidní podráždění sliznice ústní dutiny a hrdla. Malina přirozeně rozehřívá organismus. Cena pastilek Propolki šípek a malina je 67 Kč. K dostání v lékárnách.
Všechny pastilky Propolki jsou vhodné pro děti i těhotné ženy.


Více informací o pastilkách Propolki naleznete na www.propolki.com

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×