Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přivítejte léto v nových šatech a sukních z nejjemnějšího merina značky Icebreaker

Rády byste oživily šatník a přivítaly letošní teplé počasí v nových letních outfitech? Vyzkoušejte zbrusu novou kolekci stylových šatů a neotřelých sukní novozélandské značky Icebreaker. Moderní kousky jsou vyrobené z toho nejlepšího merina, skvěle padnou, jsou pohodlné a navíc velice sexy. Díky své vysoké prodyšnosti dokonale odvádějí i v tom největším horku pot a přirozeně absorbují škodlivé sluneční paprsky. Prostřednictvím tzv. Baacodu na štítku oblečení si můžete dokonce zjistit, z jaké konkrétní ovčí farmy vaše oděvy pocházejí.

 
1.jpgDámská sukně Icebreaker Villa Wild Bunch
Sukně Villa vám bude příjemným společníkem během cestování, ve městě i na tropické pláži. Má velmi lichotivý střih s pružným pasem, krásně splývá pod kolena a jemně se rozšiřuje. Pas můžete libovolně ohrnout, a upravit tak i délku sukně. Stylový kousek je vyroben z lehkého, jemného a chladivého merina. Ani v těch největších vedrech vás nebude škrábat ani dřít. Nechybí malá kapsička na cennosti.
Cena: 1.899,- Kč
 
 
2.jpgDámská sukně Icebreaker Breeze
Se sukní Breeze se vám bude skvěle cestovat i tančit pod hvězdami. Je lehoučká, jemná a má pohodlný lichotivý střih. Díky žebrovanému ohrnovacímu pasu si může podle své nálady přizpůsobit i délku. Sukně je vyrobena z toho nejlepšího merina, které nikdy neškrábe, je vysoce prodyšné a v létě příjemně chladivé. Nechybí kapsy na ruce či pro uschování drobností.
Cena: 1.899,- Kč
 
 
3.jpgŠaty Icebreaker Villa Dress
Stylové šaty Villa můžete nosit na milión způsobů a při nejrůznějších příležitostech. Jsou vyrobené z hedvábně lehkého merina, které má schopnost v horku chladit a během chladnějších večerů naopak hřát. Zdobí je široký výstřih do V a díky sníženým rukávům budete působit elegantně i hravě zároveň. Klasický áčkový střih s páskem ze stejného materiálu navíc sluší každé postavě. Prvotřídní merino navíc neškrábe, odvádí pot a absorbuje škodlivé sluneční paprsky.
Cena: 2.999,- Kč
 
 
 
 
4.jpgŠaty Icebreaker Pizzario Dress
V šatech Pizzario můžete pohodlně cestovat, popíjet kávu v Itálii či zdolávat náročnější procházku po kopcích. V šatech z lehkého merina gramáže 200 zůstanete v pohodlí a nebudete se přehřívat. Prvotřídní vlna z novozélandských ovcí je příjemná na dotek, neškrábe, přirozeně absorbuje vlhkost a létě chladí. Vzhledem k tomu, že merino nepohlcuje žádné pachy, vydrží šaty i několik dní nošení bez praní a vašemu kufru nepřidají ani deko na váze. Styl dodává šatům řasený výstřih a pásek ze stejného materiálu i barvy.
Cena: 2.999,- Kč
 
5.jpgŠaty Icebreaker Cruise Dress
Šaty Cruise od Icebreakeru vám budou slušet, i když právě poběžíte na vlak. Mají sexy přiléhavý střih z elastického a lehoučkého materiálu. Jsou vysoce prodyšné, skvěle odvádějí pot a rychle schnou. Sexy střih doplňují ramínka vzadu spojená sportovním stylem racerback, což je pro mnohé ženy pohodlné a zároveň slušivé. Díky nízko položeným rukávům je můžete ještě doplnit o košilku či lehký svetřík. Nechybí kapsy, které jsou chytře ukryté ve švech.
Cena: 1.999,- Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×