Jdi na obsah Jdi na menu
 


Připravte svým dětem nejkrásnější dárek…

5. 11. 2010

nepojmenovany-1.jpg

Přemýšlíte o tom, jaké překvapení přichystáte letos pod stromečkem svým nejmenším? Rádi byste potěšili něčím originálním, ale pohled do dětského pokoje plného hraček Vám bere chuť a inspiraci? Připravte svým dětem dárek ze všech nejkrásnější – chvíle vzájemné blízkosti a společného sdílení svátečního dobrodružství. Kouzelný svět ukrytý v knížkách vydavatelství Egmont otevírá cestu do srdcí dětí i dospělých. Z okamžiků strávených nad příběhy pohádkových hrdinů se stane zážitek, na který budete vzpomínat ještě dlouho poté.

nepojmenovany-2.jpg
Do knížek vydavatelství Egmont se Vaše děti zamilují na první pohled. Jsou nádherně ilustrované, psané velkými písmeny a srozumitelným stylem. Navíc jsou opatřeny pevnou vazbou, takže bezpečně odolají vášnivému listování nejmenších čtenářů.
Děti milují překvapení!
Jednotlivé tituly jsou rozděleny nejen podle žánrů, ale také podle věkových skupin – v pestré nabídce si bez problémů vyberete knížku jak pro nepojmenovany-3.jpgškoláky, tak i jejich mladší sourozence. Děti se mohou zaregistrovat také do různých knižních klubů, ve kterých je světem knižních novinek provázejí jejich oblíbení pohádkoví hrdinové – např. do klubu Medvídka Pú, určeného nejmladším čtenářům, nebo klubu Walta Disneyho, kde si přijdou na své hlavně ti starší.
Členové knižních klubů získávají kromě poutavého čtení ještě další výhodu. Spolu s každou knížkou obdrží zároveň pěkný a kvalitní dárek. Proč svým dětem neudělat radost nejen hezkou knížkou, ale třeba i novým školním batohem s obrázkem Medvídka Pú a jeho kamaráda Tygříka? To vše za stejnou cenu. Překvapte své děti dárkem „dva v jednom“ – určitě budou nadšené!
Vánoce plné dárků
nepojmenovany-4.jpg
Zúčastníte-li se Velké superhry pro celou rodinu, můžete získat i celou řadu dalších atraktivních cen, jimiž se Egmont rozhodl letos odměnit své fanoušky. A že je z čeho vybírat! Od školních potřeb s motivy známých hrdinů, stylové dětské parfémy, zábavné karty, puzzle, elegantní polštářky a ložní soupravy, přes autodráhu Carrera s populárními modely z filmu Cars a skvělý notebook od Nintenda až po vstupenky na lední revue Disney on Ice. A pokud budete mít štěstí, můžete si pod stromeček nadělit nezapomenutelný víkend v Paříži s návštěvou Disneylandu!

nepojmenovany-5.jpg

 
Do této předvánoční soutěže se snadno zapojíte prostřednictvím speciálních soutěžních stránek www.dkk.cz/hra nebo přímo klubových stránek www.dkk.cz.
 
nepojmenovany-6.jpg
 
Nakladatelství Egmont, založené roku 1878, je jednou z nejvýznamnějších mediálních skupin ve Skandinávii. Jeho mottem je přinášet a vyprávět příběhy prostřednictvím veškerých možných médií - od tisku po plazmové obrazovky; v nejrůznějších formátech - od zábavných po vzdělávací; s rozmanitým kulturním zaměřením - od náročných čtenářů a diváků až po masové publikum. Egmont vydává týdeníky, časopisy, komiksy, knihy a hudební nosiče, věnuje se tvorbě filmů, televizních programů, herních konzolí a interaktivních her a provozuje také kina a televizní stanice. Média produkuje ve více než 30 zemích světa a jeho obrat se celosvětově počítá na miliardy EUR.

 

nepojmenovany-7.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×