Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přinášíme osvědčený recept, jak správně a chutně nastartovat nový den! SLADKÉ Choceňské pomazánkové máslo.

11. 1. 2010

Patří i vaše rodina mezi vyznavače tolik oblíbených sladkých snídaní a svačin? Vaše děti se mohou „utlouci“ po křupavém čerstvém rohlíku nebo vánočce s čokoládovou pomazánkou? Stejně tak vy si po ránu rádi dopřejete chvilku jen pro sebe a vychutnáváte si sladký začátek nového dne? Je samozřejmě důležité každé ráno obnovit zásoby energie a nezbytných živin, zároveň je nuné říci STOP přibírání na váze – nadměrné konzumaci tuků a cukru - což zrovna tolik oblíbené čokoládovo-oříškové pomazánky splnit nemohou. Choceňská mlékárna jednou pro vždy vyřešila problém, jak z hlediska chutné a správné výživy zahájit nový den. Na trhu představila zbrusu nové SLADKÉ pomazánky.

 

Choceňské pomazánkové je zbrusu nová řada sladkých pomazánek s velmi nízkým obsahem tuků, cukrů i kalorickou hodnotou. Oproti klasickým čokoládovým pomazánkám obsahuje Choceňské pomazánkové na sladko o 66 % méně tuku a až o 70 % méně cukru. Navíc je zcela bez konzervačních látek a neobsahuje lepek, tudíž je doporučováno i pro bezlepkovou dietu.

ObrazekTuto chutnou a zdravou novinku z čisté přírody Orlických hor si můžete vy i vaše děti dopřávat bez obav i tehdy, pokud si zrovna hlídáte váhu anebo se jednoduše snažíte žít v souladu se zdravým životním stylem a jíst vyváženou stravu.


Nové sladké pomazánky jsou na českém trhu k dostání ve dvou variantách. Především vaše ratolesti si jistě oblíbí čokoládovou chuť sladkých Choceňských pomazánek a pro ty, kdo dávají přednost jemnějším chutím, je připravena vanilková varianta. Sladké pomazánky zakoupíte ve vybraných obchodních řetězcích. Doporučená MOC za 1 balení je 21 Kč.

Obrazek

Více informací na www.schutidotoho.cz


Tip Choceňských pomazánkových: Snídejte a mlsejte přitom zdravě!


Snídaně je nejdůležitější jídlo dne - startuje tělo po osmi hodinách spánku a dodává mu potřebnou energii, takže když ji vynecháme, brzy přijde únava. Dětem, které chodí do školy bez snídaně, dochází energie a s ní schopnost soustředění rychleji, než dětem, které se ráno vydatně nasnídají. Není nic snadnějšího než připravit školáčkům snídani, kterou milují, která nezabere mnoho času na přípravu a navíc si budete jisti, že svým dětem dáváte přesně to, co potřebují. Choceňská mlékárna tedy doporučuje: mlsejte zdravě!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×