Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prevence, prevence, prevence a až přijde ten pravý čas, v klidu doma zemřít přirozenou smrtí

harmonia.jpg

Maďarský klinický onkolog, gynekolog dr. Jozef Markus a jeho manželka zkušená homeopatka Ilona Benczeová přišli před lety s unikátním nápadem: zužitkovat neagresivní charakter metody informační medicíny - homeopatie, čistící efekt Bachových esencí na emoční konflikty a spojili je s 64 archetypální životními situacemi člověka doloženými čínskou Knihou proměn. Pokud osoba "nezvládne" stresovou životní situaci, vznikají emoční bloky a v důsledku potom i tělesné nebo psychické poruchy. Všichni víme, že mnohé naše tělesně-emoční potíže jsou v nánosech a ve vrstvách (např. pod pocitem snížené sebeúcty se může nacházet emoční konflikt hluboké ztráty). Unikátnost prezentovaného přípravku je v tom, že obsahuje informaci na každou ze 64 životních situací a tělo si vybírá pouze ty, které právě potřebuje pro řešení aktuální situace! Jinými slovy máme pod 1 střechou celý arzenál pro život! Jedinečný MOKŠA ELIXÍR během kontinuálního užívání vrací v čase. Jak? Každým měsícem užívání se vracíme cca. rok dozadu v našich emocionálních blocích. Přípravek je krok za krokem navrací do vědomí, čistí, eliminuje, každým dnem se vnitřně měníme, stáváme se vyrovnanými, mysl se pročišťuje, navyšuje se životní a vibrační energie, vidíme, že se měníme my i naše okolí! Svět tam venku můžeme totiž změnit pouze svou vlastní vnitřní proměnou! Postupné tělesné uzdravení se stává jen jakýmsi "vedlejším účinkem, třešničkou na dortu" našeho vnitřního klidu a transformace, ve které nám ELIXÍR pomáhá. Tak i o tom je jedinečný doplněk výživy: ELIXÍR MOKŠA!
 

moksa_elixir.jpg

 
Jedinečný, speciální, osobitý!
 
Mokša Elixír - Kapka harmonie.
 
- Užívání má pozitivní účinek na fungování imunitního systému
- Život se stává plnějším, zdravějším, harmoničtějším a bohatším
- Mokša Elixír přispívá k fyzickému a duševnímu rozvoji
- Podporuje imunitní systém
- Zlepšuje celkový tělesný a duševní stav
 
Germánská nová medicína a její 5 biologických zákonů na přírodovědných principech dokazuje, že propojenost onemocnění, mozku a psychiky jsou jednoznačné, nezvratné. Každý emocionální konflikt "má svou vlastní nemoc", ba co víc, onemocnění mají svůj bio-logický smysl. Sice nejsou žádné zázraky na počkání, přece má Germánská nová medicina k dispozici preparát, který sice doslovným zázrakem není, bez pochyby však působí častokrát zázračně. ELIXÍR MOKŠA jako jediný preparát tohoto druhu na světě, kombinuje v sobě 84 květinových esencí připravených na homeopatický způsob. Mechanika vlivu kapek spočívá v zásahu nejhlubších úrovní podvědomí člověka, kde jsou uvězněny nezpracované témata našich životů, které naše chování a tělesný blahobyt kontinuální ovlivňují. Kromě "čištění podvědomých úrovní", ELIXÍR MOKŠA přímo kalibruje náš primární regulační mechanismus přes autonomní nervový systém. Užívání MOKŠA ELIXÍR má v sobě 3 motivátory.
1) Směřuje k odstranění konkrétních zdravotních potíží.
2) osoba ji užívá preventivně, aby byla před emocionálními bloky chráněna,
3) dotyčný člověk přes navýšenou vibrační úroveň, kreativitu a zákon přitažlivosti si zabezpečuje požadované mezilidské vztahy a materiální hojnost.
 

Více informací zde: http://www.vaskovicova.svet-stranek.cz/obchod/44388

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×