Jdi na obsah Jdi na menu
 


Před novým školním rokem do PENNY

23. 8. 2009
Máte doma dítě, které půjde v září do školy? Co potřebuje, než zasedne první školní den do lavice mezi své spolužáky? Máte nakoupeno vše potřebné? Nenapadá Vás, co ještě by mohlo Vašemu školákovi chybět k úspěšnému startu do nového školního roku? Penny Market Vám přináší tipy na výrobky, které se budou do školy Vašim dětem určitě hodit. Patří mezi ně batoh, láhev na pití a výtvarné potřeby.
ObrazekJedním z nejdůležitějších vybavení pro školáka je určitě pořádný batoh, ve kterém dítě každý den přenáší veškeré školní pomůcky. Batoh by měl být velký, ale zároveň pevný, aby se pohodlně nosil a neničil záda Vaší ratolesti.Obrazek Nezbytnou součástí školního batohu jsou postranní kapsy, do kterých si školák může uložit věci, které potřebuje mít okamžitě při ruce (například svačinu). Jistě bychom neměli zapomenout také na to, aby byl batoh nejen praktický, ale i pěkně barevný a školák se s ním těšil do třídy. Přesně takový batoh najdete v PENNY – lehký, pevný, s mnoha úložnými kapsami. Můžete ho pořídit ve více variantách, a to v barevném provedení jak pro dívky, tak i pro chlapce.
ObrazekPokud chcete Vaše dítě vyslat do školy, měli byste myslet i na jeho pitný režim. V případě, že si nepřejete, aby si Vaše dítě kupovalo zbytečně drahé a přeslazené nápoje, máme pro Vás snadné řešení – kupte mu láhev na pití od Penny Marketu. Doma svému školákovi připravte nápoj, který mu bude chutnat, ale zároveň nebude přeslazený, a jednoduše jej nalijte do láhve, kterou bude mít dítě celý den při sobě. Další předností této láhve je to, že ji můžete umýt a následující den Vašemu dítěti připravit nový chutný nápoj. Už žádné přeslazené dny, ale zdravé školní hodiny s láhví od Penny Marketu.
Jedním z nejoblíbenějších školních předmětů bývá pro děti často výtvarná výchova.Obrazek Školáci se při ní odreagují a rádi si nakreslí obrázek, který pak hrdě přinesou ukázat domů rodičům. Pro tyto účely Vám Penny Market přináší nové tempery a voskovky, se kterými budou obrázky Vašich dětí ještě barevnější.
Všechny tyto výrobky můžete koupit za výhodnou cenu ve všech prodejnách Penny Marketu. Batohy Disney (999 Kč), láhev na pití 0,4 nebo 0,6 l (59,90 Kč), láhev na pití Disney (79,90 Kč), tempery (1 balení / 79,90 Kč), voskovky (1balení / 39,90 Kč).
 
O společnosti
Společnost Penny Market s.r.o. v České republice působí od roku 1997. V roce 2008 dosáhl Penny Market čistého obratu v hodnotě přes 17,5 mld. Kč. V současné době své zboží nabízí ve více jak 300 prodejnách a zaměstnává přes 6.000 zaměstnanců. 

Skupina REWE byla založena v roce 1927 v Kolíně nad Rýnem. Do skupiny REWE patří například společnosti PENNY, BILLA, BIPA, ITS BILLA Reisen, DERTOUR. Celkem zaměstnává přes 290.000 lidí a disponuje 13.000 prodejnami v 16 zemích.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×