Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poznejte starého známého v novém kabátě!

Ochutnejte Banány v bílé čokoládě!

Každý z nás čas od času touží po obměně šatníku. S příchodem jara chceme dát světu vědět, že nové a svěží svršky nám zabírají většinu místa ve skříni a že jsme připraveni oslnit. Výjimkou nejsou v této snaze ani vaši sladcí přátelé, Banány v čokoládě ORION. Od 15. března 2013 se můžete těšit na Banány v bílé čokoládě! Váš starý známý se v limitované edici představí v novém jarním kabátě.

banany-v-bile-cokolade-45g-111524.jpg

Limitovaná edice ORION Banány v bílé čokoládě v sobě skrývá 45 g lahodné kombinace banánového želé máčeného v bílé čokoládě. Proto mějte oči na stopkách a vyhlížejte nový světlejší obal s atraktivní náplní. Banány v bílé čokoládě nezklamou žádného milovníka klasických Banánů, ani zvědavého gurmána, který si neodpustí žádnou příležitost k novému chuťovému zážitku. Bílá čokoláda, ve které se Banány představí tentokrát, nabízí nevšední zážitek, který si oblíbíte minimálně tak, jako klasické Banány v čokoládě.
Nebojte se vyzkoušet nový přírůstek do rodiny Banánů v čokoládě, který svou nevšední chutí potěší každého, kdo ho okusí. Banány v bílé čokoládě v balení po 45 g stojí 10,90 Kč a v obchodech budou k dostání od poloviny března 2013.
O Orionu a Nestlé:
Tradiční značka cukrovinek Orion patří největší potravinářské společnosti světa Nestlé, založené již roku 1866. Nestlé zaměstnává více než 280 000 zaměstnanců ve 443 závodech 81 zemí. Na českém trhu působila již mezi lety 1890 až 1948, ale její moderní historie u nás se datuje od roku 1992, kdy se stala strategickým partnerem privatizace Čokoládoven, a.s. V současnosti má v České republice dva závody: ZORA v Olomouc a SFINX Holešov. Právě závod ZORA, založený již v roce 1898, je místem, kde jsou vyráběny populární tyčinky Orion. Nestlé dodává na český trh také další populární značky potravin, například Maggi, Nescafé, Granko, Bon Pari, či Mövenpick, dále kojeneckou a dětskou výživu Nestlé, klinickou výživu a také krmivo pro zvířata značek Purina-one, ProPlan, Friskies či Gurmet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

su uuuuuuuzasneeee!

(labrador, 7. 4. 2013 15:21)

Kombinacia sa vydarila, mnam. Dakujeme!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×