Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pojistka pro citlivou pleť a zdravý život

25. 10. 2007

Tip po holení:

Neutral Deo roll-on – 50ml -149,- Kč

ObrazekPři použití některých deodorantů dochází k nepříjemnému podráždění kůže. Proto musí zvláště lidé s extrémně citlivou pokožku vybírat deodoranty a antiperspiranty velmi obezřetně. Těhotné ženy a kojící maminky se musí běžným kuličkovým deodorantům a parfémovaným antiperspirantům vyhýbat úplně. Neutral Deo roll-on je jemný antiperspirant bez alkoholu, parfémových složek a konzervačních látek. Je tedy k pokožce maximálně šetrný. Neutral Deo roll-on je určen pro každodenní použití. Účinně a dlouhodobě brání tvorbě potu – zajistí vám příjemný pocit svěžesti po celý den.

Tip pro jemné rty:

Neutral Balzám na rty-2x4,3 g - 199,- Kč

ObrazekPři teplotách pod bodem mrazu či naopak v parném létě bývají rty často vysušené či popraskané. Pravým balzámem je pro ně Neutral Balzám na rty. Spolehlivě ochrání vaše rty před působením vnějších vlivů a zabrání jejich vysychání – zajistí jim tu správnou péči. Neutral Balzám na rty je k vašim rtům velmi šetrný – neobsahuje žádné parfémové složky, barviva ani konzervační látky. Zvláště vhodný je i pro miminka a malé děti.

Péče  o ruce:

Neutral Tekuté mýdlo - 300 ml -149,- Kč

ObrazekHledáte univerzální prostředek pro časté mytí rukou? Neutral Tekuté mýdlo s glycerinem je praktické a hygienické mýdlo jak do koupelny, tak do kuchyně. Obsahuje mastné kyseliny, které chrání pokožku před vysoušením. Je zvlášť vhodné pro šetrné mytí citlivé pokožky, neobsahuje parfém, barviva ani konzervační látky. Díky glycerinu dodá Neutral Tekuté mýdlo vašim rukám jemnost a vláčnost, kterých s běžnými mycími prostředky nedocílíte.

Neutral Krém na ruce – 50 ml -149,- Kč

ObrazekNeutral Krém na ruce je přesně to, co vaše ruce potřebují. Je velmi jemný a díky lipidům, které obsahuje, udržuje pokožku vláčnou. Snadno se vstřebává, vyhnete se tedy nepříjemnému pocitu mastných rukou. Složení krému je přizpůsobeno citlivé pokožce, nedráždí, nealergizuje a respektuje přirozené pH pokožky.
Dopřejte vašim rukám každodenní kůru s Neutral Krémem na ruce – budou jemné a hebké jako nikdy předtím.

Distribuce značky Neutral probíhá výhradně v dobrých lékárnách.

Kompletní složení všech výrobků naleznete na  www.mujneutral.cz

Jak poznat citlivou pleť: Citlivá pleť reaguje na nevhodně zvolený kosmetický přípravek velmi rychle, mnohdy už do pěti minut. Velmi často se objevuje u suchého typu pokožky, ale není to pravidlem. Typickým projevem je zčervenání, otok, svědění, štípání či pálení. Pleť však takovýmto způsobem nemusí reagovat vždy. Hodně záleží na dalších vlivech jako jsou klima, roční období, hormony, stres, nemoc, jídelníček či dostatečný pohyb a odpočinek.

O značce Neutral:

Značka Neutral je vedoucí značkou v sortimentu kosmetických a drogistických produktů pro alergiky, ekzematiky a lidi s extrémně citlivou pokožkou. Nabízí vůbec nejširší řadu celkem desíti produktů vysoce kvalitních antialergenních produktů rozdělených na řadu koupelovou, péči o tělo a ostatní drogistické zboží. Portfolio je uzpůsobeno každodenní činnosti člověka a složení produktů je pečlivě vybíráno tak, aby minimalizovalo risk vzniku alergických reakcí. Díky více než dvaceti letům výzkumu a neustálého vývoje citlivě reaguje na aktuální potřeby miliónů dětí i dospělých. Neutral pochází z Dánska, kde se poprvé na trhu objevil v sedmdesátých létech. Díky vysoké kvalitě a široké nabídce si značka ve všech Skandinávských zemích dlouhodobě drží první místo mezi výrobci drogerie a kosmetiky pro zvláště citlivou pokožku.

Výrobky Neutral mají punc vysoce ekologických produktů, což je důležité pro budoucnost příštích generací, které se podle dosavadního vývoje budou s alergiemi a dalšími zdravotními komplikacemi potýkat v několikanásobné míře než my. Neutral  navíc jako jediný hypoalergenní produkt na českém trhu vždy uvádí kompletní složení výrobku na každém obalu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×