Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pickwick Herbal Wellness – bylinné čaje pro labužníky

6. 2. 2009
Pickwick uvádí na trh novou rozmanitou řadu bylinných čajů s názvem Pickwick Herbal Wellness, která vás přesvědčí o tom, že co je zdravé, může zároveň i dobře chutnat. Pickwick Herbal Wellness v sobě totiž snoubí kvalitu a sílu čistě přírodních bylinných čajů a zároveň skvělou chuť. Vybrat si přitom můžete ze tří zcela odlišných a jedinečných čajových směsí – osvěžující Pickwick Fresh Mountain, tropické Pickwick Fruity Rainforest nebo hřejivé Pickwick Sweet Savannah.
V životě je mnoho situací, kdy oceníme sílu a účinky přírodních bylinných čajů. Většinou je to ale tehdy, kdy máme nejrůznější zdravotní problémy, a bylinky tak často spojujeme pouze s jejich léčivými účinky. Nové bylinné čaje z řady Pickwick Herbal Wellness si ale s chutí dáte i tehdy, když se potřebujete osvěžit uprostřed náročného dne, zahřát po dlouhé zimní procházce anebo máte prostě jen náladu na mlsání. Na výběr přitom máte ze tří odlišných a originálních kombinací.

Pickwick Fresh Mountain je směsí bylin z horských oblastí s eukalyptem, mátou a citronovou trávou. Je to čaj, který vás osvěží jako krása a čistota hor. 

Obrazek

Pickwick Sweet Savannah v sobě skrývá hřejivou a sladkou kombinaci koření, datlí, skořice a roiboosu. Potěší vás a zahřeje jako pohled na bohatou přírodu a nekonečný klid savany. 

Obrazek

Pickwick Fruity Rainforest je tropická směs bylin a ovoce s maracujou, citrónovou trávou a rooibosem. Tento čaj je inspirován nádhernou a ryzí přírodou tropického deštného pralesa.

Obrazek

Všechny čaje pestré řady Pickwick Herbal Wellness jsou přitom stoprocentně přírodní a neobsahují kofein. Jejich výjimečné vlastnosti si můžete vychutnat při jakékoliv příležitosti – kdykoliv se budete chtít cítit dobře, pochutnat si a zároveň udělat něco pro své zdraví.

U čajů Pickwick nyní oceníte i jejich nové a praktické obaly – odklápěcí víčko „flip top“, kterým se dá krabička snadno znovu uzavřít a také nový svěží design, díky kterému svou značku čaje v regálech jen tak nepřehlédnete.
Čaje nové řady Pickwick Herbal Wellness můžete zakoupit ve všech hypermarketech a supermarketech. Doporučené MOC jednoho balení čaje je 38,90 Kč.
Více informací o čajích Pickwick Herbal Wellness najdete na webových stánkách www.chutprirody.cz.
 
 
 
Věděli jste, že…

Kvalitní čaje Pickwick se vyrábějí již déle než 200 let. V roce 1753 si pan Egbert Douwe otevřel svůj první malý krámek s kávou, čajem a tabákem. Od dubna 1937 byly veškeré čaje společnosti uváděny na trh se značkou Douwe Egberts. V té době kupující dostávali krabičku čaje s kresbou anglického poštovního kočáru. Toto balení se brzy stalo velmi populárním a bylo inspirací k hledání anglicky znějící značky pro čaje Douwe Egberts. Tehdy byl ředitelem Douwe Egberts pan Johannes Hessel a jeho žena milovala čaj stejně tak, jako knihy známého britského spisovatele Charlese Dickense. Inspirována jeho románem "Kronika Pickwickova klubu" navrhla jméno Pickwick. Od té doby byl čaj Douwe Egberts uváděn na trh pod tímto názvem značky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×