Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pickwick Green Tea original Lemon – zelený čaj, který podpoří vaše zdraví a zároveň potěší vaše oči

4. 11. 2008

Obrazek

Ať chceme nebo ne, nastal podzim. Období roku, které mnozí z nás mají rádi pro jeho krásnou barevnost a chladný klid. S prvními studenými dny nás ale také začínají trápit zdravotní potíže a nachlazení. V každém případě je nám v podzimním čase skvělým společníkem šálek dobrého horkého čaje – ideálně například zeleného Pickwick Green tea original Lemon, který vás podpoří přirozeným obsahem antioxidantů a pohladí jemnou, delikátní chutí. Čaje Pickwick navíc potěší i vaše oči – od října mají totiž zbrusu nové, krásné a praktické obaly, díky kterým je v obchodě nepřehlédnete.
Zelený čaj vás podpoří i potěší
Pickwick Green tea original lemon je zelený čaj s citronem, který si snadno oblíbíte. Povzbudí vás – šálek zeleného čaje Pickwick vzpruží vaše smysly kdykoliv potřebujete zůstat svěží. Skvěle chutná – lahodná kombinace kvalitního zeleného čaje a citronového aroma potěší také vaše chuťové buňky. Sečteno a podtrženo, Pickwick Green tea original lemon je ten správný čaj pro váš zdravý životní styl.
 
Čaj v novém kabátě
Čaje Pickwick navíc nyní najdete v nových obalech, které vás na první pohled zaujmouObrazek svěžím a atraktivním designem, takže je v regálu prostě nepřehlédnete. Nové krabičky mají také praktické odklápěcí víčko „flip top“ pro snadnější používání. Čaj Pickwick Green tea original lemon je prvním čajem Pickwick, který oblékl „nový kabát“. Do konce roku se ale můžete těšit i na ostatní z řady čajů pro zdravý životní styl – čaje bílé a bylinné. Firma Sara Lee, výrobce čajů Pickwick, která již přes 200 let dodává na trh jen ty nejlepší a čistě přírodní čajové směsi s bohatou chutí, tak představuje známou kvalitu v novém balení.

Čaj Pickwick Green tea original lemon můžete zakoupit ve všech hypermarketech a supermarketech, jeho doporučená maloobchodní cena je 33,90 Kč. 


Obrazek

Více informací o čajích Pickwick najdete na www.pickwick.cz
 

Věděli jste, že archeologické nálezy ukazují, že čaj se pije už téměř 5 000 let, a že Indie a Čína byly první dvě země, kde se začal pěstovat? Zelený čaj se používal v tradiční medicíně v Indii, Číně, Japonsku a Thajsku na nejrůznější zdravotní problémy - od zastavování krvácení a lepší hojení ran, přes snižování horečky nebo krevního cukru, až po zlepšování trávení.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×