Jdi na obsah Jdi na menu
 


PICKWICK: Ovocné čaje, které mají kouzlo

11. 2. 2011

bez-nazvu-1.jpg

Ochutnejte hned čtyři ovocné příchutě z jedné krabičky Pickwick Kouzelné variace. Švestky s vanilkou a se skořicí, Mandarinka s citronem a medem, Hrušky s citronem a vanilkou nebo Granátové jablka s borůvkami - to jsou ovocné čaje Pickwick, se kterými si vychutnáte svoji chvilku.
 
Vyzkoušejte čtyři příchutě z jediné krabičky
 
V krabičce Pickwick Kouzelné variace fialové, najdete pět sáčků od každé ze čtyř příchutí. Balení obsahuje řadu čistě ovocných čajů Pickwick Kouzlo Ovoce, ideálních nápojů pro kterýkoliv okamžik během dne, které je možné pít jak horké, tak studené. Řada Kouzlo Ovoce neobsahuje černý čaj a poskytuje tak alternativní ovocný nápoj bez kofeinu.
 
Vyberte si jednu z ovocných příchutí, z nichž každá má svoji bohatou chuť a intenzivní vůni. Všechny čtyři lahodné čaje můžete zakoupit společně v jedné krabičce a vychutnávat si tak různé příchutě v různé okamžiky.
 
bhez-nazvu-1.jpgŠvestky s vanilkou a skořicí vás pohltí sladkou vůní vanilky a skořice, která probudí vaše smysly podobně jako lehké afrodisiakum. Chuť švestek dodá čaji svěžest.
 
 hg.jpg
Mandarinka s citronem a medem je čaj plný citrusů, v němž se mísí jemně sladká chuť mandarinky a medu spolu s lehce natrpklým citrónem. Připomene vám západ slunce a bude tak i chutnat.
 
 
behz-nazvu-1.jpgHrušky s citronem a vanilkou představují tradiční chuť, která má však své kouzlo. Lehké aroma obohacené trochou vanilky vyvolá pocit klidu a příjemné relaxace.
 
bez-njhazvu-1.jpg 
Čaj s příchutí Granátového jablka s borůvkami láká rubínovou barvou a zajímavými ingrediencemi. Učaruje vás neobvyklou, ale příjemnou chutí.
 
 
Ovocné čaje Pickwick Kouzelné variace jsou k dostání v běžné síti obchodů s potravinami, za doporučenou maloobchodní cenu 36,90 Kč. Pro více informací navštivte www.pickwick.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×