Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oživte svůj šatník stylovými šortkami z prvotřídního merina

Šortky či kraťasy jsou podle módních trendů hitem letošního léta. Hodí se téměř do každého počasí i na různé příležitosti. Parádu v nich uděláte na procházce v přírodě, ve městě, v práci, ve společnosti i na dovolené u moře. Vsaďte letos na kvalitu a pohodlí a vyzkoušejte stylové kousky z nové letní kolekce novozélandské značky Icebreaker. Díky merinu a organické bavlně jsou výjimečně odolné a skvěle drží tvar. Přitom jsou lehké, vysoce prodyšné a nenáročné na údržbu. Vybrat si můžete mezi kratším střihem nad kolena či sáhnout po delší variantě pod kolena.

 
Tipy pro muže:
1.jpgŠortky Icebreaker Journeys Escape
Šortky Escape jsou vyrobeny z těch nejlepších přírodních vláken – merina a bio bavlny. Směs tkanin je přitom velmi podobná denimu. Kalhoty v délce do půlky stehen jsou ale velmi jemné na dotek a ochladí vás i v horkých letních dnech. S všestrannými šortkami Escape se budete cítit skvěle a pohodlně na každém kroku.
 
Cena: 2.299,- Kč
 
2.jpgŠortky Icebreaker Journeys Seeker
Ve stylových šortkách Seeker po kolena se snoubí směs těch nejlepších přírodních vláken. Tkanina z merina a bio bavlny vytváří hladký materiál, který je jemný a chladivý na dotek. Tvarovaný pas a uvolněný střih sednou každému muži.
 
Cena: 2.549,- Kč
 
Tipy pro ženy:
3.jpgŠortky Icebreaker Journeys Via
Doplňte svůj dokonalý letní outfit těmito univerzálními šortkami. Teprve s nimi pochopíte, co znamená skutečné pohodlí na cestách. Jsou vyrobeny ze směsi dvou nejlepších přírodních vláken: merina a bio bavlny, což vytváří hladký materiál s tkanou vazbou. Šortky v délce do půli stehen jsou jemné na dotek a v horku navíc ochladí. Mají pohodlně tvarovaný pas, který zdobí užitečná poutka.
 
Cena: 2.299,- Kč
4.jpgŠortky Icebreaker Journeys Vista
Lámete si hlavu, čím vhodně doplnit vaše oblíbené topy a trička pro letní sezónu? Stylové šortky Vista jsou tou pravou volbou. Jsou vyrobené ze směsi nejlepších přírodních vláken – jemné merino vlny a bio bavlny utkané do materiálu podobnému džínovině, který vás v létě příjemně ochladí. Tyto šortky jsou stejně tak univerzální jako jsou pohodlné. Oceníte i jejich hebkost a vysokou prodyšnost. Díky nastavitelnému lemu si můžete dle potřeby navíc upravit délku.
Cena: 2.549,- Kč
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×