Jdi na obsah Jdi na menu
 


Originální živé dárky pod vánoční stromeček

17. 11. 2007

Rádi byste věnovali svým blízkým originální dáreček? Chcete být výjimeční? Potom čtěte dále, protože tento článek je určen právě vám!!!

ObrazekKouzelné fazole  -  NOVINKA NA TRHU!

Kouzelná fazole je originální dárek, který potěší, jak vaše známe, tak i vás samotné. Jedná se o ručně malované keramické vajíčko, naplněné speciální půdou, skrývající opravdu kouzelnou fazoli. Po rozťuknutí křehkého vršku vajíčka lžičkou, zalévejte půdu každý druhý den a zhruba po týdnu vyroste fazole, která vás šokuje tím, že na sobě nese poselství!

Obrazek

Kouzelné fazole jsou speciální novinkou na našem trhu. Na fazoli je speciální technikou (laserem) vypálená zpráva, určená vám i vašemu okolí. Zprávy jsou různého druhu:

  • I love you
  • Thank you
  • I kiss you
  • SWEET
  • SMILE
  • Good Luck
  • Miss you
  • Green love
  • Remember me

Nechte se překvapit, jaké poselství ponese vaše kouzelná fazole! ;o)

ObrazekMalý Život

Malý život je opravdu živá květina na váš mobil, klíče či cokoliv jiného. Rostlinka je zasazená ve speciálním substrátu, který ji vyživuje. Rostlinky jsou vybírány ze speciálních a odolných druhů, které vám budou zpříjemňovat váš pracovní či volný den.

Jde o různé druhy sukulentních rostlin zasazených ve speciální půdě, vhodné specielně pro malý život. To vše je vsazeno do plastového krytu, který se stará o bezpečnost květiny. Vaše rostlinka vám dokáže přinést příjemný a povzbudivý pocit. Je to živá a jedinečná rostlinka, která vám udělá radost v každém rušném dni.

Obrazek

Jak se dá použít Malý život?

  • telefonní doplněk
  • doplněk do auta
  • dokáže dokreslit každý předmět, bez kterého se ve svém životě neobejdete
  • ozdobná rostlinka na stůl
  • přívěsek na klíče


ObrazekMravenčí svět

Pořiďte si domů malé terárium pro mravence a sledujte fascinující život mravenců. Pozorujte, jakým způsobem mravenci žijí, jak si hloubí chodbičky do průhledného gelu. Spolu s teráriem dostanete lupu k pozorování, a pouzdro s karabinkou, abyste se mohli se svými mravenci pochlubit i svým přátelům.

Mravenčí svět je zábavný, ale i poučný výlet do mravenčí říše!

Šokujte své přátele opravdu originálním dárkem!!!

ObrazekČlovíčci

Dřevěné hračky mají stále své kouzlo. Človíčky vyrábějí lidé se zdravotním postižením v chráněných dílnách. Jejich koupí uděláte radost nejen sobě, ale i lidem, kteří svoji energii a ručně manuální zdatnost upotřebí při výrobě těchto roztomilých figurek.

Človíčci jsou mořeni a lakováni výhradně zdravotně nezávadnými barvami určenými pro povrchovou úpravu hraček. Celá kolekce byla testována a vyhovuje přísným předpisům a normám pro hračky pro děti od tří let. Nemusíte se tedy bát, že by byli jakkoli zdravotně závadní.

Obrazek

Udělejte si radost koupí těchto opravdu originálních a roztomilých figurek a zároveň pomozte handicapovaným spoluobčanům, kteří tyto figurky vyrábějí.

Zakoupením človíčků pomůžete rozvoji chráněných dílen.

Nalákali jsme vás? Pokud ano, výše uvedené originální dárečky můžete zakoupit na http://www.malyzivot.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

To Ivana V.

(Grami, 19. 12. 2007 17:10)

Koukám, zase jedna píča na pěst. Konečnš někdo vymyslí origoš věci a vona má keci. Že se na to nevysereš. Krávo.

Díky

(Lenka, 19. 11. 2007 23:19)

Díky za tip. Je to opravdu origoš dárek!!

RE: Ivana V.

(Alena, 19. 11. 2007 18:10)

Já jsem sice Ondřeje Sekoru ve škole četla, ale mravence, bych do "pixly" klidně zavřela. ;o) Naopak, jak v přírodě uvidím život který se děje pod hromadou jehličí?

Mravenčí svět ?

(Ivana V., 19. 11. 2007 13:37)

Pěkná pitomost. Řada druhů mravenců je chráněná! "Fascinující život mravenců" můžete opravdu pozorovat jen v lese na mraveništi, jenže to je dnes pro spoustu lidí zřejmě časově i fyzicky náročné...
A vůbec, my co jsme v dětství četli knížky Ondřeje Sekory, bychom Ferdu do pixly s gelem nikdy nezavřeli.

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×