Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ořechy při dietě? Ano!

Snažíte se zhubnout? Pak víte, že to je docela nápor na psychiku. Jenže „obalit si nervy sladkým“ je přesně to, co teď nemůžete... Budete se divit, ale řešení tohoto problému existuje. Jmenuje se MAXI NUTA.

Tyhle tyčinky jsou totiž z ořechů a malého množství medu bez umělých barviv, příchutí a konzervantů. A ořechy jsou při redukční dietě povolené – obsahují totiž obrovské množství živin, které se navíc uvolňují postupně, takže vás zasytí na dlouhou dobu. Třeba takové mandle jsou plné vlákniny a antioxidantů, pekanové ořechy snižují hladinu cholesterolu a jsou účinným pomocníkem v boji proti ateroskleróze a lískové oříšky jsou známé vysokým obsahem cenných omega-3 mastných kyselin. Úplným zázrakem jsou ovšem pistácie, v nichž najdete velké množství antioxidantů, vitaminů E a B6 a také draslíku a navíc – 50 pistácií má jen 160 kalorií.

Vyzkoušejte některou z ořechových tyčinek. Více na www.rupa.cz

MAXI NUTA Pekan & ořechy

Ořechová tyčinka s pekanovými ořechy a českým medem.

1.jpg

MAXI NUTA Pistácie & mandle

Ořechová tyčinka s pistáciemi a českým medem, polomáčená v kakaové polevě.

1aa.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×