Jdi na obsah Jdi na menu
 


On-line rozhovor s odborníkem na neplodnost

8. 6. 2010
Většinu dvojic diagnóza neplodnosti vyděsí, zaskočí, nemile překvapí. Páry se obvykle nejdříve snaží zjistit maximum informací o léčbě, zpočátku mají otázek opravdu bezpočet. Centrum reprodukční medicíny GEST aktuálně nabízí možnost účastnit se on-line rozhovoru s odborníkem na neplodnost, vedoucím lékařem centra MUDR. Janem Šulcem. Tento  čtvrtek 10.června mohou zájemci pokládat své dotazy na stránkách www.gest.cz, v sekci on-line rozhovor.
 
 
Lékař Šulc je připravený odpovídat na otázky, které se týkají léčby neplodnosti, ale také gynekologických obtíží. Dotazy je možné položit od 11 hodin, odborník na ně bude odpovídat od 11.30 do 13.00. Do online rozhovoru se není třeba nijak registrovat, vše bude probíhat anonymně. Tazatelé pouze položí svůj dotaz a během chvíle se dozví odpověď.
Centrum reprodukční medicíny GEST plánuje do budoucnosti více takových rozhovorů, pokaždé s jinými odborníky.
 
V České republice je zhruba každý šestý až sedmý pár neplodný. Za neplodné jsou považovány ty páry, kterým se při pravidelném nechráněném pohlavním styku nepodaří do roka počít potomka. 
 
 
O Centru reprodukční medicíny GEST
Centrum reprodukční medicíny GEST patří mezi renomovaná soukromá pracoviště v Praze. Pod jednou střechou je zde soustředěna IVF laboratoř, gynekologické ordinace i zákrokový sál. Pacienti se dočkají nejen špičkové lékařské péče, ale také citlivého, diskrétního a individuálního přístupu. Více na www.gest.cz.

Na FACEBOOK stránkách http://www.facebook.com/vsechnamiminka naleznete vedle novinek z oblasti reprodukční medicíny především odpočinkové fotografie, videa a odkazy.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×