Jdi na obsah Jdi na menu
 


Omládněte s novou technologií Protégé

1.jpg

Kosmetický salón Dr. Entner přichází s převratnou novinkou, přístrojem Protégé, který obnovuje kolagen ve vaší pokožce. Nejnovější technologie pro dlouhodobé omlazení potěší každého, kdo začíná pociťovat stárnutí pleti.
„Protégé odstraňuje a vyhlazuje vráskykolem úst, očí, na čele, krku a dekoltu. Zvýrazňuje kontury obličeje a provádí viditelný facelifting bez zásahu invazivní chirurgie, popsal účinky přístroje estetický chirurg MUDr. Michael Entner, pod jehož odborným dohledem salon pracuje.
Přístroj Protégé v salónu Dr.Entner celkově zlepšuje kvalitu pokožky a zpevňuje ji.
Protégé obnovuje vlastní kolagen v pokožce pomocí patentované technologie cíleného působení duální energie. Technologie duálních pulzů a vysoký využitelný výkon zaručují maximální efektivitu. Procedura je vysoce účinná, rychlá a příjemná. Výsledky Protégé jsou viditelné ihned po prvním ošetření a efekt je dlouhotrvající. Ošetření je vhodné pro všechny typy a barvy pleti.
Tajemstvím přístroje Protégé v salónu Dr.Entner je velmi přesné dávkování energie. Synchronizovaná energie pulzů umožňujecílené pro povrchové i hluboké zahřívání.
Kosmetický salón a obchod Dr.Entner
Žitná 52, Praha 2
www.drentner.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×