Jdi na obsah Jdi na menu
 


ODSTARTUJTE PODZIM S NOVOU DELI ARAŠÍDOVOU

15. 10. 2013

Také každý rok neradostně vyhlížíte příchod zamračeného podzimu? Přinášíme vám tip, jak s úsměvem na tváři proplavat každodenními starostmi! Kombinace kvalitní hořké čokolády, vrstvy karamelu a k tomu výborná chuť arašídů vám zlepší náladu za jakéhokoliv počasí. Dejte si novou DELI Arašídovou a berte život s nadhledem!

1.jpgStále hledáte nějakou tu dobrotu, která vám udělá radost? A už jste vyzkoušeli tyčinku DELI? Pistáciová, oříšková, čokoládová, rozinková a malinová, široká škála rozmanitých chutí, kterou nově doplní chuť oblíbených arašídů. Ať už jste v práci zavaleni horou povinností, vyrazili jste si na procházku nebo prostě jen hledáte nějaké to drobné potěšení, DELI Arašídová je ta pravá tyčinka, která vám pomůže překonat všechny těžkosti dne a brát život s nadhledem.
Intenzivní chuť karamelu a arašídů si navíc můžete vychutnávat po celý rok, protože od září patří DELI Arašídová natrvalo do rodiny čokoládových tyčinek DELI. Určitě ji nepřehlédnete ani v obchodě díky její arašídově hnědé barvě.
deli-35g-arasidova.jpgDELI Arašídová bude k dostání v balení o velikosti 35 g za doporučenou maloobchodní cenu 8,90 Kč. A aby vám vaší o oblíbené tyčince neunikla žádná novinka, připojte se k nám na facebookových stránkách - www.facebook.com/deliczsk
 
O ORIONu a Nestlé:
Tradiční značka cukrovinek ORION patří největší potravinářské společnosti světa Nestlé, založené již roku 1866. Nestlé zaměstnává více než 280 000 zaměstnanců ve 443 závodech 81 zemí. Na českém trhu působila již mezi lety 1890 až 1948, ale její moderní historie u nás se datuje od roku 1992, kdy se stala strategickým partnerem privatizace Čokoládoven, a.s. V současnosti má v České republice dva závody: ZORA v Olomouc a SFINX Holešov. Právě závod ZORA, založený již v roce 1898, je místem, kde jsou vyráběny populární tyčinky ORION. Nestlé dodává na český trh také další populární značky potravin, například Maggi, Nescafé, Granko, Bon Pari, či Mövenpick, dále kojeneckou a dětskou výživu Nestlé, klinickou výživu a také krmivo pro zvířata značek Purina-one, ProPlan, Friskies či Gurmet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×