Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odrážedla pro děti – test nejoblíbenějších odrážedel na Dráček.cz

plener3.jpgNáš partner - internetový obchod Dráček.cz připravil rozsáhlý test nejoblíbenějších odrážedel, které jsou dostupné na našem trhu. Tomuto testování věnovali majitelé obchodu přes dva týdny, věříme, že Vám nezávislé srovnání odrážedel příjde vhod.

Víme, že ne všichni rodiče mají možnost vyrazit do kamenného obchodu a strávit nějaký čas výběrem odrážedla přímo na místě. Víme také, jak zavádějící mohou být popisy výrobců a fotografie. Proto jsme opravdu rádi za recenze, které vám mohou pomoci utvořit si lepší obrázek o nejprodávanějších odrážedlech u nás.

 
 
Jak testování odrážedel probíhalo?plener1.jpg
 
Do testování se zapojila celá Dráčkova rodina. Nejprve manželé Loudínovi připravili podrobné recenze k jednotlivým odrážedlům, porovnávali nejdůležitější kritéria (bezpečnost, hmotnost, jednoduchost manipulace, cenu, atd.). Na závěr byla odrážedla podrobena zatěžkávací zkoušce malých Dráčat. Testovaná odrážedla totiž svěřily do péče svým dětem a jejich kamarádům. Jak to celé dopadlo se dozvíte v článku testování odrážedel na Dráček.cz.
 
 
plener4.jpgPodle čeho se odrážedla hodnotila?
Všechny odrážedla si můžete nejprve prohlédnout v celkovém porovnání odrážedel, kde najdete informace: o věku, pro který je dané odrážedlo vhodné, o hmotnosti, výšce sedla, jestli odrážedlo má, či nemá hlavové složení, jaké jsou jeho hlavní pro a proti. Pro každé z testovaných odrážedel je pak ještě vypracována samostatná recenze odrážedla, kde se dozvíte také, jak snadno se odrážedlo skládalo, jak se s ním manipolovalo a co se na něm nejvíce líbilo dětem.
Která odrážedla se testovala?
 
 
Přečíst si můžete také kompletní porovnání odrážedel.
 
Na Dráčkovi Vám s výběrem odrážedla rádi poradí!
Michala Loudínová, spolumajitelka Dráček.cz říká:„Věřím, že mnou objevená PRO a PROTI Vám pomohou lépe zvážit nákup odrážedla pro své děti. Pokud budete potřebovat další konzultaci či pomoci s výběrem, jsem Vám se svými zkušenostmi plně k dispozici na svém telefonu nebo na e-mailu michala.loudinova@dracek.cz. Prohlédněte si naši nabídku odrážedel a pokud budete potřebovat, určitě mě kontaktujte.“
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×