Jdi na obsah Jdi na menu
 


Od prosince 2009 je na trhu v České i Slovenské republice opět dostupná staro-nová značka francouzské biokosmetiky – Oléanat

4. 2. 2010

ObrazekKosmetika je vhodná pro celou rodinu, a to i pro děti a většina sortimentu i pro alergiky. Navíc je cenově velmi příznivá - ceny u nás nejsou vyšší než přímo v zemi původu - Francii - vyrovnají se dokonce cenám ve francouzských e-shopech. V nabídce jsou tyto produkty i pro ostatní obchodníky.

Nezaměňujte prosím biokosmetiku Oléanat s kosmetikou Emma Noel! Jedná se o odlišné výrobce..

Filozofie firmy Le Secret Naturel spočívá v nabídnutí skvělého pocitu pomocí zkrášlujících produktů, které pracují v harmonii s tělem a současně s životním prostředím. Jedná se o malou rodinnou firmu, která má svého "alchymistu" (Janine Blanchard), který vymýšlí a míchá co nejlepší produkty pro Vás..

V dnešním světe pociťujeme zvýšenou potřebu po bezpečnějších a přírodnějších produktech, které byly vyrobeny pro nás zcela transparentním způsobem a také produktech, které nejen že zvyšují naši fyzickou krásu, ale také povznášejí mysl a ducha. Takto byla stvořena značka Oléanat...

Obrazek

 


Veškeré produkty byly vytvořeny bez přísad na bázi ropných chemikálií nebo dokonce konzervantů, protože tyto ingredience mají tendenci skrýt účinnost přirozené aktivity pleti a způsobují vznik jejího podráždění. Místo tohoto jsou produkty tvořeny na rostlinné bázi s využitím přirozených esenciálních olejů, které stimulují naše smysly a povznášejí ducha.


V Le Secret Naturel dobře vědí, jak zkombinovat rostlinné oleje, esenciální oleje a potřeby naší pleti, aby ji plně uspokojili. V nabídce jsou proto pěstící produkty a kosmetika, které obsahují pouze přírodní složky.

Obrazek

 

Od r. 2002 jsou laboratoře a továrna Le Secret Naturel certifikovány kvalitou Ecocert pro veškerou biokosmetiku a produkty, které nabízí. Jsou vyráběny ručně v Provence, poblíž Avignonu, s respektem pro přírodu a zvířata. To je také důvod, proč firma Le Secret Naturel jednohlasně obdržela certifikaci a jsou také součástí Evropské koalice pro konec pokusů na zvířatech. Všechny produkty jsou dermatologicky testovány a jsou vhodné pro citlivou pleť. Některé výrobky jsou baleny do ekologických plastů (mýdla, balzám na rty..).

Obrazek

 


www.oleanat.com

Ve druhé polovině ledna 2010 budou spuštěny i české informační stránky o této značce www.oleanat.cz

Produkty k inspiraci:

ObrazekOléanat mýdlo Alep - vyrobeno z olivového oleje (78%) a oleje z plodů bobkového listu (12%), bez použití chemického louhu, barviv, syntetického parfému a konzervačních látek. Vhodné pro pleť náchylnou k alergiím, citlivou, pro ekzematiky... Velmi vhodné pro mytí vlasů, a to i dlouhých. Mýdlo pochází ze Sýrie a je předchůdcem mýdla Marseillského. Mýdla se vaří v kotlích a poté schnou od listopadu do března. 100% přírodní a biodegradabilní (rozložitelné, ekologické).



Balzám s karité (bambuckým) máslem, s arganovým olejem nebo s oslím mlékem.. Tyčinka na rty z bambuckého másla..

Péče vhodná pro celou rodinu, děti, alergiky, na suchou a namáhanou pokožku, na vlasy, obličej i celé tělo...

Oslí mléko - složení je velmi podobné lidskému mateřskému mléku, a to díky jeho výjimečné kombinaci mastných kyselin a vitaminů A, E a omega 3 a 6, které jsou efektivní při regeneraci kůže a prevencí jejího stárnutí. Příjemná smetanová vůně a konzistence balzámu kůži vyživuje a změkčuje, svým složením je balzám hypoalergenní a perfektně se hodí k ošetřování i citlivé a jinak náchylné kůži. Je také doporučován pro kůži s různými poruchami, jako jsou ekzémy, akné nebo lupénka. Synergický účinek oslího mléka s bambuckým máslem propůjčuje balzámu mimořádnou schopnost obnovit kůži..

Obrazek

 

 

Více informací o produktech najdete na http://www.najadashop.cz/francouzska-rodinna-biokosmetika-oleanat/

Zde můžete výrobky i zakoupit v e-shopu.
Více informací také u distributora:
Kontakt
: Blanka Zámečníková, Najada - přírodní a eko produkty
Provozovna: Horova 1154/1, Ústí nad Labem
Tel.: 475 200 700, 777 232 856
E-mail:
najada@email.cz
E-shop: www.najada.eu (www.najadashop.cz)

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

díky

(Líba, 12. 2. 2010 13:21)

Díky za tip, už mám uloženo v oblíbených a hned jak budou korunky mrknu. Docela bych zkusila to oslí mléko.

Super

(Maruška, 28. 1. 2010 13:10)

Tuhle kosmetiku znám a mohu jen doporučit!!! Výborný je ten balzám na rty!! Ten je fakt luxus!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×