Jdi na obsah Jdi na menu
 


OCHUTNEJTE PRAVOU ČAJOVOU DELIKATESU

Přestavte si šálek čaje, který provoní váš dům lahodnou vůní exotického koření, čaj který chutná jako oblíbený ovocný nebo čokoládový zákusek, čaj který vás přenese do vzdálené Indie nebo orientálního Maroka, čaj který byl navržen přesně podle chutí a preferencí českých zákazníků. Právě taková je nová řada čajů Delicious Spices.

Originální a inovativní značka čajů Pickwick přichází se zcela novým čajovým segmentem, který nazvala Delicious Spices neboli Čajové delikatesy. Tyto čaje jsou založeny na unikátní kombinaci koření a delikates. Vychází z jedinečné zkušenosti expertů společnosti Pickwick s mícháním čaje a různých, na první pohled netradičních, chutí. Pickwick touto vzájemně se doplňující kombinací čaje a nevšedních ingrediencí opět potvrzuje svoji roli inovátora trhu.

1.jpg 2.jpg

Po ochutnání okamžitě zjistíte, že čaje z řady Delicious Spices jsou neobyčejné. Jedná se o unikátní příchutě inspirované světem koření, vonícími dálkami nebo lahodnými recepty. Čajové delikatesy nabízejí chuťové potěšení a výjimečnou atmosféru. Každodenní čajová rutina se tak s čaji z této řady může v pouhém okamžiku proměnit v nevšední zážitek.
Řadu Delicious Spices tvoří deset produktů. Každý z nich nabízí zcela jiný prožitek. Pro každý z nich je charakteristická jiná harmonie chutí, která vždy přináší jedinečný příběh. Intenzivní a bohatá chuť ovoce je umocněná vhodným kořením.

3.jpg 4.jpg

V nové řadě Čajových delikates najdete příchutě Chocolate Mint (čokoláda s mátou), Spiced Orange (kořeněný pomeranč s opuncií a skořicí), Lemon Sorbet (citronový sorbet), Sweet Apple (jablko s karamelem a skořicí), Minty Marocco (máta po Marocku s čekankou, skořicí a lékořicí), Caramelised Pear (karamelizovaná hruška), Smooth Chai (indický Chai s hřebíčkem, kardamomem, pepřem a zázvorem), Lemon Pie (citronový koláč s vanilkou a zázvorem) nebo Turkish Apple (turecké jablko s vanilkou).
Čaje z nové řady Pickwick Delicious Spices vám otevřou zcela nové obzory. Na trhu jsou k dostání od září 2012 za maloobchodní cenu 44,90 Kč.
O čaji Pickwick:
Historie čajů Pickwick je spojena s firmou Douwe Egberts. Již v roce 1753 otevřeli Egbert Douwes a jeho žena Akke Thijsses v holandském městečku Joure svůj obchod a položili tím základy dnešní společnosti Douwe Egberts. Až do první světové války prodávali široký sortiment zboží, ale hlavně kávu, tabák a čaj.
Své současné jméno získal čaj Pickwick v roce 1936, kdy ve snaze najít pro čaj Douwe Egberts více anglicky znějící jméno, navrhla žena tehdejšího ředitele název Pickwick. Inspirací jí byl její oblíbený spisovatel Charles Dickens a jeho dílo "Kronika Pickwickova klubu".
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přivýdělek

(JANA, 17. 3. 2013 18:04)

Aloha. Všichni mluví o tom, že se objevila nová forma přivýdělku, perfektní na jarní večery :-) Já si takto přivydělávám již od ledna a jsem tím fascinována :-) Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Více info na www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×