Jdi na obsah Jdi na menu
 


OBLÍBENÉ TYČINKY MARGOT A BANÁNY V ČOKOLÁDĚ TAKÉ JAKO VELIKONOČNÍ VAJÍČKA

2.jpgORION představuje skvělou sezonní nabídku, protože s blížícími se Velikonocemi se v obchodech začínají objevovat sladká velikonoční vajíčka s kokosovou příchutí tyčinky Margot a ovocnou chutí Banánů v čokoládě.

Až přijdou koledníci s pomlázkou, nabídněte jim tuhle dobrotu. Jistě je tím obměkčíte a tak své pomlázky použijí jen symbolicky.

Vajíčka, ať už malovaná nebo čokoládová, jsou neodmyslitelnou součástí Velikonoc. Proto vám ORION chce nabídnout vaše oblíbené tyčinky v této sváteční podobě. 
Proč se vajíčka stala symbolem Velikonoc, není také zcela známo. Jedním z vysvětlení je, že jejich konzumace byla v období půstu zakázaná, proto se jimi lidé na jeho konci obdarovávali vajíčky na znamení hojnosti. Protože vajíčko v sobě nese zárodek nového života, stalo se přirozeným symbolem zrození, plodnosti, a také příchodu jara. V křesťanském výkladu vejce symbolizuje vzkříšení Ježíše Krista. Když se v 18. století začala objevovat malovaná vajíčka, jejich nejčastější barvou byla červená, která připomínala Kristovu prolitou krev.1.jpg
Čokoládová vajíčka přicházejí na svět až s průmyslovým zpracováním čokolády na konci 19. století, kdy se čokoládová hmota začala vlévat do měděných nebo železných forem různých tvarů.
 U nás je zvykem nabízet vajíčka koledníkům, kteří přijdou s pomlázkou. V západních zemích, ale i v některých českých regionech   je naopak běžné, že děti „loví“ vajíčka ukrytá v zahradě. Ať už vyznáváte jakékoli velikonoční tradice, vaše oblíbené Banány v čokoládě nebo Margot ve vajíčkové podobě vaši rodinnou pohodu jistě správně ochutí.
ORION Margot Vajíčka najdete v balení po 124 g, ORION Banány Vajíčka v balení po 116 g. Cena obou skvělých velikonočních pochoutek je 32,90 Kč.
O ORIONu a Nestlé:
Tradiční značka cukrovinek ORION patří největší potravinářské společnosti světa Nestlé, založené již roku 1866. Nestlé zaměstnává více než 280 000 zaměstnanců ve 443 závodech 81 zemí. Na českém trhu působila již mezi lety 1890 až 1948, ale její moderní historie u nás se datuje od roku 1992, kdy se stala strategickým partnerem privatizace Čokoládoven, a.s. V současnosti má v České republice dva závody: ZORA v Olomouci a SFINX Holešov. Právě závod ZORA, založený již v roce 1898, je místem, kde jsou vyráběny populární tyčinky ORION. Nestlé dodává na český trh také další populární značky potravin, například Maggi, Nescafé, Granko, Bon Pari, či Mövenpick, dále kojeneckou a dětskou výživu Nestlé, klinickou výživu a také krmivo pro zvířata značek Purina-one, ProPlan, Friskies či Gurmet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×