Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblékněte se na Vánoce za pár desítek korun!

Blíží se Vánoce, čas nakupování dárků a my pro vás máme jeden úžasný tip, kde nakoupit spoustu trendy oblečení za pár kaček a z toho co ušetříte, si určitě uděláte radost i vy J

Katka Zajícová jako malá prodělala mozkovou obrnu a skončila na vozíku. Ani přes nepřízeň osudu se nevzdala a založila s pomocí svého manžela vlastní firmu, kde zaměstnává bezmála 30 lidí s handicapem i bez něj.
Bavilo jí navštěvovat second handy a hledat originální kousky oblečení, přála si mít svůj vlastní obchod a to se jí díky manželovi vyplnilo.
Nejdříve Katka otevřela svůj první kamenný obchod, posléze z vydělaných peněz z kamenného obchodu i internetový obchod Modanet.cz, ve kterém dnes a denně nakupují tisíce zákazníků.
V internetovém obchodě najdete nepřeberné množství úžasných a originálních kousků oblečení. Rozdíl mezi cenami second handu a outletu internetového obchodu ModaNet.cz jsou opravdu výrazné.
Obchod je přehledně roztříděný do kategorií, kde si vybere každý z vás kvalitní oblečení všech světových značek a to již za pár desítek korun!
A nutno ještě podotknout, že na své si při nakupování přijdou i ti s většími velikostmi a těhulky J
 
Pokud chcete sledovat novinky internetového obchodu ModaNet.cz můžete tak učinit na Facebooku https://www.facebook.com/modanet.cz nebo na Google+ https://plus.google.com/+ModanetCz/posts
Zde vám přinášíme několik tipů J
 
Pro děti….

 

nepojmenovany-1fdf.jpg

Pro dospělé…

nepojmenovany-2gg.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super

(Ivana, 25. 11. 2013 15:01)

Ta čepička je boží!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×