Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblečte se do lehoučkých oděvů z merina. Příjemně vás ochladí i v tom největším horku

1.jpgOcenili byste v letních parnech oblečení lehké jako pírko, které by vás navíc příjemně chladilo? Vyzkoušejte stylové kousky z nové kolekce značky Icebreaker. Jsou vyrobené z hedvábně jemného a lehkého merina novozélandských ovcí. Díky své vysoké prodyšnosti dokonale odvádějí pot a absorbují škodlivé sluneční paprsky. Vyberte si z lehounkých topů, košil, neotřelých šatů, svetříků či pohodlných šortek.

Ačkoli to možná zní překvapivě, merino je skutečně ideálním materiálem oděvů na léto. Merino ovce žijí v divokých horách novozélandských Jižních Alp. V létě se tu teploty často vyšplhají až ke 40°C, takže by ovce bez tenké prodyšné srsti nejspíš zemřely horkem. V zimě je jejich srst hustší, aby je naopak ochránila před mrazy. „Pozorováním toho, jak funguje srst merino ovcí v přírodě, přeměnili zakladatelé značky Icebreaker toto vlákno v systém oblečení, které dokáže v horku ochladit a v zimě zahřát. Na rozdíl od syntetiky je merino aktivní vlákno, které tělo udrží při ideální teplotě nezávisle na počasí,“ uvedl David Chovanec, Marketing & PR Manager Icebreaker Czech Republic s.r.o. Merino navíc skvěle absorbuje vlhkost a odvádí ji od těla pryč dříve, než se z ní stane pot. Tím tělo přirozeně ochlazuje, takže zůstanete v pohodlí bez pocitu přehřívání. Nová kolekce je plná pastelových barev a tónovaných odstínů, svěžích designů a grafických motivů. Kromě neuvěřitelného pohodlí budete navíc velmi sexy.

2.jpg3.jpg3za50-120x600-leto-_radusy-2013--1-.jpg4.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×