Jdi na obsah Jdi na menu
 


O 20% levnější pohodlné spaní v přírodě díky HUDYsportu

18. 5. 2010

Obrazek

HUDYsport a.s., největší sítí outdoorových prodejen v České a Slovenské republice slaví své 20. narozeniny. Nejen proto po akci Lezecké jaro, kdy bylo možné pořídit veškeré lezecké vybavení s 20% slevou, přichází další zajímavá akce, a to od 24.5. do 27.6., tentokrát na stany a spacáky.  
 
HUDYsport slaví své 20. narozeniny i se svými zákazníky.Nyní si tak lze zajistit pohodlné spaní v přírodě v novém stanu a spacáku o 20% levněji. Vybírat je možné ze samotnými horolezci prověřených značek jako Rock Empire, The North Face, Millet nebo Deuter. 
 
U spacáku je třeba při nákupu hlídat několi charakteristik: teplotní určení, tvar, velikost, izolační náplně, konstrukce stěny spacáku a použitou tkaninu. Stan vybíráme především podle povahy konstrukce, voděodolnosti tropika i podlážky a také podle váhy. Zaměstnanci HUDYsportu jsou z velké části sami milovníci outdooru, a proto rádi se vším ochotně a odborně poradí. Na www.hudy.cz je možné získat zkušený názor také on-line.
 
 
Pro inspiraci několik vybraných kousků, ve kterých se budete cítit jako v bavlnce:
 

 

Obrazek

 

Alaska

Rock Empire
Superlehký silikonový stan s ventilací vhodný pro pěší turistiku a cykloturistiku s apsidou pro uložení batohů.

 

Obrazek
Mountain 25 Silicone

The North Face®
Víceúčelový,extrémně větruodolný  expediční stan.
 

 

 

Exosphere -8°C

Deuter
Žhavá novinka firmy Deuter - elastický spací pytel, který se přizpůsobí jakékoli poloze. S vnitřní kapsičkou na zip, vnitřními fleecovými panely ve spodní a horní části a v oblasti ledvin, s extra zateplenou oblastí chodidel, stahováním kolem ramen a kapucou se stahováním nedovolí, aby vaše sny rušila zima.
 

Obrazek

Blizzard Mosquito

Rock Empire®
Spací pytel s optimálním plněním, do chladnějších dnů, s přírodní úpravou tkaniny proti komárům se vyrábí 3 velikostech - Small, Regular a Long. Cena se mění v závislosti na délce.

 

Obrazek

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×