Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinka RACIO Knäck Snack: Křupavé mlsání plné semínek

1.jpg

Knäck Snack, to je to nejkřupavější mlsání od RACIA. K oblíbeným tenkým plátkům s kmínem a mákem přibyla novinka, Knäck Snack se semínky. Zdravou pochoutku z žitné mouky doplňují semínka chia, sezamu, slunečnice a lnu. Novinka je proto vhodným zdrojem bílkovin i vlákniny a využijete ji jako lehkou svačinku, základ snídaně nebo jako večerní mlsání místo slaných tyčinek a brambůrků pro sebe i hosty.

 

Více než čtvrtina nového Knäck Snacku je tvořena lahodnými semínky a novinka je tak bohatá na bílkoviny, vlákninu a kvalitní tuky. Žitná mouka, základ tenkých křupavých plátků, je doplněná bramborovou vlákninou, která z pochoutky dělá i její výborný zdroj.

Semínka mají pozitivní vliv na lidský organismus. Slunečnicová semínka jsou využívána již přes 5 tisíc let jako surovina pro výrobu oleje i zdroj klíčových živin. Jsou velmi bohatá na hořčík, železo, vápník nebo fosfor, ale také vitamíny E či B1. Lněná semínka jsou pak cenným zdrojem omega 3 mastných kyselin, ale i proteinu. Ve 100 gramech lněných semínek je totiž obsaženo až 20 gramů bílkovin. Sezam vedle bílkovin obsahuje i základní esenciální mastné kyseliny, vitamín E i vitamíny skupiny B. A konečně chia semínka, nedávno znovuobjevená superpotravina, jsou velmi bohatá na živiny. Jsou zdrojem minerálních látek, bílkovin, vlákniny i omega 3 mastných kyselin. Chia, potravina dávných Inků, v kombinaci s ostatními semínky vytváří z novinky Knäck Snack lahodnou a zdravou pochoutku.

Chlebíčky Knäck Snack se semínky koupíte v praktickém balení v běžné síti obchodních řetězců, balení 100 gramů za 25 Kč. Knäck křup, křupy knäck. Už slyšíte, jak to křupe?

www.racio.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×