Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVINKA Pickwick – jedinečný bílý čaj ve 3 příchutích

26. 3. 2007

Značka Pickwick představuje jedinečnou novinku na českém trhu – bílý čaj Pickwick White Tea. Bílé čaje jsou mimořádné tím, že se vyrábějí z prvních, ještě nerozvinutých čajových lístků. Pupeny se trhají ručně a opatrně se suší, aby zůstala zachována jejich jemná struktura a výjimečná delikátní chuť. Výsledkem takového zpracování je lahodný bílý čaj Pickwick, který vyniká lehkou chutí, světlou barvou, jemnou vůní a bohatým obsahem přirozených antioxidantů.

Bílý čaj se sklízí pouze několik dní v roce a díky tomu je velmi vzácný. Čajové lístky jsou i po usušení pokryté hebkým, stříbřitě-bílým chmýřím, které dalo bílému čaji své jméno.  V Číně byl dlouhá staletí považován za nápoj císařů. Také dnes jej znalci pro jeho výjimečnou chuť a vysokou kvalitu oceňují jako skutečnou delikatesu mezi čaji.

Obrazek

Bílý čaj Pickwick je nejen velice lahodný, ale navíc má i blahodárné účinky na naše zdraví. Pickwick White Tea totiž obsahuje velké množství přírodních antioxidantů. Antioxidanty jsou látky, které chrání buňky našeho těla proti volným radikálům a tím bojují proti řadě nemocí – například srdečně-cévním chorobám či některým druhům rakoviny.

Obrazek

Díky svému složení, výjimečným vlastnostem a jemné, delikátní chuti představuje bílý čaj Pickwick tu nejlepší variantu pro všechny, kteří se zajímají o zdravý životní styl.

Pickwick White Tea je k dostání ve třech příchutích: 

Puritea poznejte čistou, jemnou chuť bílého čaje

Soft Fruitea vychutnejte si lehký bílý čaj s jemnou
ovocnou chutí hrušky a hroznového vína

Blossom Beautea dopřejte si delikátní bílý čaj
s přirozeně aromatickým jasmínem a květy pomeranče

Obrazek

Pickwick White Tea zakoupíte v supermarketech Globus, Hypernova a Interspar za doporučenou maloobchodní cenu 36,90 Kč. 

Více informací o čajích Pickwick najdete na www.pickwick.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Yildirim

(Serife, 12. 6. 2018 20:25)

RE:zdena

(Radůza, 31. 8. 2007 11:20)

Čaje by se měly dát koupit i v malých obchodech. Samozřejmě ale záleží na prodejci. Každopádně v Penny je nemají, ale v Kauflandu by měly být. ;o)

Pickwick White tea soft fruit

(zdena, 28. 8. 2007 13:04)

Radůzo prosím pěkně dá se tento čaj sehnat třeba i v obchodech Kaufland, Penny apod, víš do globusu , Interšparu atd se nedostanu to je mimo mého bydliště a dost daleko zdravím zdena ahojky.

Bílý čaj

(Betyna, 4. 8. 2007 21:08)

Vyzkoušela jsem Pickwick White Tea Soft Fruit a je skvělý!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×