Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinka od Zottu – JOGOBELLA Drink

26. 3. 2007

Prospěšné účinky jogurtu byly známy už v dávnověku. Staří Arméni či Bulhaři věděli, že konzumace zkysaného mléka prospívá zdraví, což později potvrdily i novodobé vědecké výzkumy. Není náhoda, že jogurt je po staletí potravinou národů, které se dožívají vysokého věku. Dnes jsou jogurty oblíbenou a nedílnou součástí také našeho jídelníčku. Konzumujeme bílé nebo ovocné a v posledních letech jsme si oblíbili i jogurtové nápoje, které splňují nároky na praktičnost a moderní životní styl, přitom mají vynikající chuť a jsou dobré pro naše zdraví.

Taková je i novinka společnosti Zott – JOGOBELLA Drink, ovocný jogurtový nápoj se syrovátkou, který doplňuje řadu oblíbených jogurtů Jogobella.

Obrazek

JOGOBELLA Drink obsahuje 55 % jogurtu a 29 % syrovátky, přičemž obě tyto mléčné složky mají řadu pozitivních účinků na zdraví. Jogurt obsahuje kvalitní bílkoviny, užitečné mléčné bakterie a celou řadu vitaminů a minerálů (vápník, draslík, fosfor). Díky tomu posiluje obranyschopnost organismu, snižuje vysokou hladinu cholesterolu a krevního tlaku, navíc je snadno stravitelný a nezatěžuje organismus.

Nápoje na bázi syrovátky obsahují hodnotné bílkoviny a vitaminy B1, B2, B6, B12, E, C. Tyto látky účinně posilují imunitu, pomáhají bojovat proti stresu, snižují hladinu cholesterolu a riziko rakoviny, upravují metabolizmus, příznivě působí na trávení. Syrovátka obsahuje také řadu důležitých minerálů – hořčík, fosfor, vápník, draslík, sodík a zinek. Draslík ovlivňuje rovnováhu tekutin v těle, je důležitý při fyzické aktivitě; vápník spolu s fosforem a vitaminy B udržuje zdravé kosti a zuby; hořčík podporuje imunitu a působí proti únavě. Syrovátka dodává tělu důležité látky a přitom nezatěžuje organismus. Neobsahuje téměř žádný tuk, ale přitom zvyšuje pocit sytosti a snižuje chuť k jídlu. Je tedy velice vhodnou součástí při dodržování zdravého životního stylu či při zvýšené sportovní aktivitě, kdy naše tělo potřebuje dostatek výživných látek.

Obrazek

Jogurtový nápoj JOGOBELLA Drink má díky obsahu jogurtu a syrovátky řadu prospěšných účinků na naše zdraví. Je lehký, protože obsahuje pouze 0,7 % tuku, takže nezatěžuje organismus a prospívá štíhlé linii. Navíc má lahodnou ovocnou chuť, díky které si tento nápoj jistě oblíbíte i vy. K dostání je  ve 4 různých příchutích: jahoda, višen-banán, tropic
a broskev, mezi nimiž si každý jistě najde tu svou.

Obrazek

Dopřejte si lahodný jogurtový koktejl plný ovoce, vitaminů a minerálů. Svěží ovocná chuť, pozitivní vliv na zdraví a praktické, atraktivní balení učiní z tohoto nápoje oblíbenou součást vašeho dne. Vychutnejte si JOGOBELLA Drink ráno, pro dobrý začátek nového dne, jako lehkou svačinku či během odpoledne, když vás honí mlsná. Příjemná chuť ovoce potěší vaše chuťové buňky, mléčné složky prospějí vašemu zdraví a udrží vaši linii štíhlou.

Jogurtový nápoj JOGOBELLA Drink je dostání v široké obchodní síti za doporučenou maloobchodní cenu 14,90 Kč.

O FIRMĚ ZOTT

Společnost Zott je jedním z nejvýznamnějších prodejců mléčných výrobků v České republice. Široký sortiment výrobků zahrnuje jogurty, mléčné dezerty, sýry a nově také smetany na vaření. Mezi nejznámější produkty patří značka jogurtů Jogobella, dezerty Monte nebo sýry Zottarella a Algautaller

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobry den

(bara , 12. 3. 2010 8:04)

dobry den ja moc zbožnuju jogobelu!

reklamy na jogobellu

(Jana, 8. 7. 2008 21:16)

Reklamy na jogobellu jsou tak stupidní, že jsem se přistihla, že už ji ani nekupuju a to to byl můj nejoblíbenější jogurt :-)) od té doby, co děti říkají "mami to je super" a jogobella je "k snídani, k obědu i k večeři" na ni nemám vůbec chuť :)

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×