Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVINKA OD NESTLÉ: FITNESS TYČINKA ČOKOLÁDOVÁ

18. 11. 2007
Obrazek

NESTLÉ uvádí na trh žhavou novinku – cereální Fitness tyčinku čokoládovou. Tyčinka obsahuje celozrnné cereálie, 8 vitamínů, minerály a hlavně spoustu lahodné čokolády. Tato tyčinka určitě potěší všechny, kteří milují čokoládu, ale současně si hlídají štíhlou linii. Už nemusíte mít výčitky svědomí a následně se týrat v posilovně, protože Fitness tyčinka čokoládová má pouze 90kcal !

Fitness tyčinka čokoládová je zdravou a rychlou svačinkou – ať jste kdekoliv. Čokoláda obsahuje sacharidy, které vám dodají energii, právě když potřebujete. Dále obsahuje železo, které přispívá k tvorbě červených krvinek a podporuje rozvádění kyslíku po těle. Fitness tyčinky jsou optimální součástí pestrého, vyváženého jídelníčku a zdravého životního stylu a napomáhají k udržení dobrého zdraví.

Udržování štíhlé linie teď pro vás bude ještě příjemnější. Celozrnné tyčinky Fitness si můžete vychutnat také v dalších příchutích – přírodní a s meruňkami.

Obrazek

DMOC: 9,50 Kč

Zajímavé informace (nejen) o zdravém životním stylu naleznete na: www.cerealie.cz

NESTLÉ

Společnost Cereal Partners je výrobcem a distributorem celozrnných cereálních výrobků pro děti, ženy, dospělé a celou rodinu. Zákazníci mají na výběr ze široké nabídky celozrnných snídaňových cereálií Nestlé a cereálních tyčinek Nestlé

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×