Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové plenky z řady BabyTime

10. 9. 2009
Pokožka miminek je velmi jemná, a proto je důležité, aby Vaše děťátko používalo kvalitní plenky, které udrží pokožku v suchu a nebudou Vaši ratolest nijak iritovat. Penny Market představuje v rámci své nové značky BabyTime velmi kvalitní dětské plenky ve třech velikostech a jemné vlhčené ubrousky pro omytí tělíčka vašeho děťátka.
 
Jako správná maminka si tak můžete být jistá, že své ratolesti dopřejete požadovaný komfort. Nespornou výhodou těchto produktů je pak, díky husté síti prodejen Penny Market, jejich dostupnost a hlavně velmi zajímavá cena!
 
 
ObrazekBabyTime dětské plenky s motivy roztomilých zvířátek
 
- jsou plenky nové generace. Mají hedvábně měkký vnější povrch a díky vrstvě Top Dry zajistí vašemu děťátku pocit příjemného sucha.
 
Velmi elastické bariéry poskytují optimální svobodu pohybu a požadovaný komfort.
Kvalita plenek BabyTime Maxi (červené balení) byla oceněna mezinárodně uznávaným nezávislým spotřebitelským časopisem Öko-Test.
Plenky jsou dermatologicky testovány.
 
 
Penny Market nabízí plenky v následujících velikostech:
Midy 3-9 kg, velikost 3, 56 kusů
Maxi 7-16 kg, velikost 4, 50 kusů
Junior 12-25 kg, velikost 5, 44 kusů
 
 
Velikou výhodou těchto kvalitních dětských plenek je jejich nízká cena! Penny Market plenky nabízí okolo 229 Kč!
 
 
Vlhčené dětské ubrouskyObrazek
Oblíbené dětské ubrousky BabyTime jsou obzvlášť měkké a mimořádně pevné. Pleťové mléko s heřmánkovým olejem a pšeničným proteinem pečuje jemně o citlivou dětskou pokožku. Ubrousky jsou PH neutrální, neobsahují parfém ani barviva, jsou bělené bez použití chlóru. Maminky zcela jistě ocení snadné a velmi praktické postupné odebírání ubrousků a jejich využití nejen doma, ale i na cestách!
 
 
Ubrousky jsou dermatologicky a klinicky testovány.
Balení obsahuje 80 ks jemných ubrousků a v Penny Marketu je pořídíte přibližně za 39,90 Kč.
 
O společnosti
Společnost Penny Market s.r.o. v České republice působí od roku 1997. V roce 2008 dosáhl Penny Market čistého obratu v hodnotě přes 17,5 mld. Kč. V současné době své zboží nabízí ve více jak 300 prodejnách a zaměstnává přes 6.000 zaměstnanců. 
 

Skupina REWE byla založena v roce 1927 v Kolíně nad Rýnem. Do skupiny REWE patří například společnosti PENNY, BILLA, BIPA, ITS BILLA Reisen, DERTOUR. Celkem zaměstnává přes 290.000 lidí a disponuje 13.000 prodejnami v 16 zemích.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×