Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÁ ŘADA SCHWARZKOPF BONACURE BC SUN PROTECT

7. 5. 2010

Obrazek

S NOVOU DVOJITOU OCHRANOU PRO KRÁSNÉ LETNÍ VLASY BUDETE PROSTĚ ZÁŘIT...
 
Všichni si rádi užíváme slunečních paprsků, hřejivého dotyku slunce na tváři, třpytící se mořské vody na své kůži, příjemného mořského vánku ve vlasech; je to prostě krásný pocit. Ale zatímco letní měsíce rychle přichází a ještě rychleji odchází, sluneční UV paprsky působí po celý rok …
 
Všichni si uvědomujeme nebezpečí škodlivého vlivu UV záření na naší pokožku, ale víte, že to samé hrozí i Vašim vlasům? 
 
Vnější vlivy, jakými jsou UV záření, vítr a mořská voda, působí na Vaše vlasy a zanechávají je suché, mdlé a velmi problematicky upravitelné. Tento problém vychází z úrovně znečištění vnějšího prostředí, kterému jsou naše vlasy každodenně vystavovány.  
 
Nebylo by skvělé, kdyby existovala spolehlivá pečující řada nabízející kompletní systém přípravků vyvinutých speciálně pro použití před, během a po vystavení slunečnímu záření?
 
A nyní je tady jenom pro Vás …
 
Schwarzkopf BC Bonacure s hrdostí představuje NOVOU ŘADU SCHWARZKOPF BC SUN PROTECT; nyní si můžete užívat vlasy s dotykem slunce po celý rok. Nová inovativní receptura  DOUBLE PROTECTION poskytuje dvojitou ochranu proti poškození vlasů vlivem UV záření a negativních vlivů vnějšího prostředí, působí před, během a po vystavení vlasů slunečnímu záření.
 
Přípravky Schwarzkopf BC SUN PROTECT jsou založené na speciální kombinaci složek obsahující antioxidant vitamín E, palmový olej a převratnou technologii Amino Cell Rebuild. Díky této receptuře je řada Schwarzkopf BC SUN PROTECT schopná regenerovat, osvěžit a chránit Vaše vlasy a zároveň jim dodat čerstvý letní lesk při každém použití.
 
Nyní si můžete být jisti tím, že Vaše vlasy dostávají péči a ochranu, jakou poskytujete i své pokožce, a navíc můžete teď díky NOVÉ Tvarující pěně Schwarzkopf BC Sun Protect Mousse své vlasy při slunění upravovat a zároveň je chránit před sluncem.
 
Nová řada obsahuje přípravky, které lze použít  před, během i po vystavení slunečnímu záření. Bez ohledu na to, jaký máte typ vlasů, jim nové přípravky vždy dodají krásný, zářivý a zdravý vzhled.
 
ObrazekNOVÝ ŠAMPON NA VLASY A TĚLO BC SUN PROTECT SHAMPOO: vhodný pro použití před i po vystavení slunečnímu záření, tento šampon umožní každodenní čištění vlasů i pokožky pro ochranu před sluncem, mořskou vodou a volnými radikály. Velmi jemná receptura zklidňuje sluncem namáhané a citlivé vlasy i vlasovou pokožku, jemně čistí a zvlhčuje vlasy a zmírňuje jejich poškození působením slunce, soli a dalších vlivů vnějšího prostředí.
 

Obrazek
NOVÁ KÚRA PO SLUNĚNÍ
BC SUN PROTECT AFTER-SUN TREATMENT: vhodná pro použití po vystavení slunečnímu záření, tato hluboce vyživující a ochranná kúra pomáhá při rozčesávání vlasů, uhlazuje je a napravuje negativní vliv slunečního záření. Nová inovativní rozprašovací pěnová receptura se krásně rozpouští v dlaních a velmi snadno se aplikuje do vlasů.
 

 
ObrazekNOVÝ OCHRANNÝ SPREJ BC SUN PROTECT SPRAY: vhodný pro použití před, během i po vystavení slunečnímu záření, tento kondicionér pro denní použití chrání vlasy před UV zářením a minimalizuje poškození způsobené mořskou vodou, pískem a vlivy vnějšího prostředí. Usnadňuje rozčesávání, zvlhčuje vlasy a dodává jim zářivý sluncem prozářený vzhled.
 

Obrazek
NOVÝ FLUID NA KONEČKY
VLASŮ BC SUN PROTECT SOFT ENDS FLUID: vhodný pro použití po vystavení slunečnímu záření, tento intenzivní fluid regeneruje sluncem namáhané konečky vlasů, chrání je před poškození vlivem UV záření, mořské vody, písku a vlivů vnějšího prostředí. Vlasové konečky budou po jeho použití rozzářené a získají zdravý lesk konkurující slunečnímu jasu.  
 

ObrazekNOVÁ TVARUJÍCÍ PĚNA BC SUN PROTECT BODIFYING MOUSSE: vhodná pro použití před a po vystavení slunečnímu záření, tato krémová pečující stylingová pěna velmi jednoduše vytváří „plážové účesy“. Chrání vlasy před sluncem a zároveň jim dodává objem a kontrolu. Nezáleží na tom, jaké je zrovna venku počasí, my Vám přinášíme léto po celý rok….

 
Všichni si určitě uvědomujeme nutnost chránit pokožku před sluncem, ale stejně důležité je dělat to samé i pro vlasy vystavované slunci, proto neriskujte jejich poškození a už dnes si u svého kadeřníka vyžádejte přípravky BC Sun Protect …
 

NOVÝ BC SUN PROTECT 
dvojitá ochrana před slunečním zářením a vnějšími vlivy prostředí pro bezstarostnou důvěru ve slunce po celý rok.

Relaxujte a nechte slunce dotknout se Vašich vlasů.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.....

(Michala, 3. 5. 2010 23:01)

Díky za tip!!!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×