Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová kolekce GURU je kreativní, zábavná, s lehkou dávkou ironie!

25. 10. 2010

Kreativita, zábava, nadhled až ironie dodávají letošní kolnepojmenovany-1.jpgekci oblečení GURU podzim, zima 2011 zcela unikátní příchuť. Aktuální řady jsou výrazné, smělé až troufalé. Značka, jejímž symbolem je sedmikráska, se prezentuje jako streetová, ale zároveň velice trendy a stylová.

 
Kolekci charakterizuje sedm různých linií: Basic, Denim Project, Hunting&Fishing, Snow, College, Guru Studio’s and Kustom-Made. Řady společně vytváří stylový koncept, který proniká do života mladých lidí, kteří hledají svůj autentický styl a svoji módní značku. Ta musí vystihnout jejich svět zábavy a jejich snahu v životě vynikat
a experimentovat.
 
 
BASIC
nepojmenovany-2.jpgŘada Basic je od vzniku GURU naprosto klíčová, tvoří základní kámen této značky s logem sedmikrásky. Designéři ji aktuálně pojali jako zcela ucelenou linii s vlastními originálními prvky a experimenty. Klasické logo GURU opět ožilo díky inovativním technikám potisků, neobvyklým pozicím a změnám v grafice. Oblečení GURU Basic září mnoha mladistvými pastelovými barvami v mnoha zajímavých kombinacích.
 
 
DENIM PROJECTnepojmenovany-3.jpg
Linie džín čerpá inspiraci v klasické italské škole. Kvalitní denimové kousky zdobí originální detaily, jako jsou futuristické kožené štítky, propracovaná vyšívání zadních kapes, výrazné stříbrné či měděné knoflíky, ozdobné mince na kapsách. Textilie se vyznačují různou mírou oprání a mají kontrastně prošívané lemy.
 
nepojmenovany-4.jpgHUNTING & FISHING          
Oblečení je charakteristické pohodlnými střihy a materiály, které jsou ideální pro dennodenní nošení. Outdoorový styl Hunting & Fishing zdobí různé vojenské detaily a grafika, které ovšem nechybí nádech ironie. Typický je opraný vzhled, některé ze svršků jsou oboustranné. Při zhotovení oblečení byly použity převážně teplé materiály, jako je flanel, vlna, samet a žakár. Nejčastější barvy této kolekce jsou fialová, bordeaux a tmavomodrá.
 
SNOWnepojmenovany-5.jpg
Tato sportovní linie se inspirovala lyžařskou módou sedmdesátých let, mistrně mísí technické tkaniny s retro styly a střihy. Výsledkem je outfit, který vyvolá stejné emoce jako autentické kolekce z tehdejší doby. Červená, sněhobílá a modrá barva převažuje na dámských věcech, šedá, tmavozelená a námořnicky modrá na pánských. Oblečení se skvěle hodí na zimní sporty stejně jako život ve městě.
 
COLLEGE
nepojmenovany-6.jpgPři přípravě řady College se návrháři inspirovali americkým vysokoškolským životním stylem, kterému ovšem nechybí rebelie a vzdor.  Objevují se zde různé grafické odkazy na školní uniformy, týmy a spolky. Vznikly tak kousky, které zdůrazňují eleganci a klasický styl v pánské řadě a smyslnost až zlomyslnost u ženské kolekce.
 
GURU STUDIO’Snepojmenovany-7.jpg
Partnerství značky GURU s filmem pokračuje a vzniká ucelená řada inspirovaná kultovním snímkem. Po filmu Taxikář, který ovlivnil kolekci jaro a léto 2010, si designéři zvolili americký filmový bestseller The Warriors z roku 1979. Kožené bundy s cvoky do pasu, vypasované kalhoty a potištěná trička v punkovém stylu, všechny tyto svršky jsou charakteristické unikátním rukopisem filmu The Warriors.
 
KUSTOM-MADE
nepojmenovany-8.jpgRučně šité, zevrubně propracované detaily, hra se střihy a materiály ve skvostné kombinaci. Taková je řada Kustom-made, zlatý hřeb celé kolekce GURU podzim, zima 2011. Žádná část oblečení nebyla opomenuta, u všech si návrháři tak dlouho vyhráli, dokud nenalezli to nejlepší řešení. Inspiraci čerpali nejen v současnosti, ale i v minulosti.
 
 
Kolekce GURU podzim, zima 2011 je od konce léta k dispozici v českých obchodech, například na Novém Smíchově, nejnovějším butiku GURU, který byl otevřený 26. srpna tohoto roku.
 
GURU, OC Nový Smíchov
Plzeňská 8, 150 00 Praha 5
Telefon: 257225576
Mail: novysmichov@gurufashion.cz
 
Více informací o značce GURU hledejte na www.guru.it
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×