Jdi na obsah Jdi na menu
 


NESTLÉ FITNESS TRENÉR

27. 4. 2007

 - získejte svého osobního trenéra a zpevněte si do léta tělo -

Toužíte zapracovat před létem na své postavě? Přáli byste si mít osobního trenéra, který by vám radil se cvičením a zdravým jídelníčkem? Nemůžete si ho z časových nebo finančních důvodů dovolit? Žádný problém! Máme tu pro vás řešení! Stačí si zakoupit balení celozrnných cereálií NESTLÉ FITNESS natural, ovocné nebo čokoládové. Na vnitřní straně obalu naleznete kód – klíč k vaší vysněné postavě.

Prostřednictvím kódu se zaregistrujete na speciálně vytvořených internetových stránkách www.nestlé-fitness.com/trainer a můžete začít měnit své sny ve skutečnost. S Monikou – vaší osobní trenérkou, můžete absolvovat hned několik programů, pomocí kterých si zpevníte celé tělo. Kromě toho vám také poradí, jak se správně a zdravě stravovat. Prostě bude vaší průvodkyní, rádkyní a kamarádkou ve světě FITNESS.

Program NESTLÉ FITNESS TRENÉR nabízí i služby dalších trenérů specializovaných na jógu, posilování problémových partií a cvičení v kanceláři. Stačí najít další kód a můžete začít.

Velkou výhodou celého programu je, že se cvičení můžete věnovat doma ve chvílích, kdy se vám to nejvíc hodí, nemusíte nikam docházet a platit si skutečného trenéra.

Nejdůležitějším posláním programu NESTLÉ FITNESS TRENÉR je, aby vás cvičení bavilo, a radovali jste se z každého pokroku na cestě k ideální postavě. Zkrátka, abyste si s radostí užívali pohyb, zdravý životní styl a vzrušující svět NESTLÉ FITNESS.

V TĚCHTO BALENÍCH NALEZNETE KLÍČ K VYSNĚNÉ POSTAVĚ:

Baleni Fitness Natural: 250g
DMOC: 44,90 Kč

Balení Fitness Natural: 375 g
DMOC: 59,90 Kč

Obrazek

Balení Fitness & Fruits: 300 g
DMOC: 59,90 Kč

Obrazek

Balení Fitness & Chocolate: 300 g
DMOC: 59,90 Kč

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mám dotaz

(Hana Horová, 1. 6. 2008 14:18)

Ráda bych si zakoupila Nestle Fitness trainez,ale bohužel u nás(jsem z Tábora)jsem ho nikde neviděla a to jsem prošla mnoho obchodů,poraďte mi,kde jej mohu za - koupit a nebo nelze-li jej objednat u Vás.
Předem děkuji za odpověď.

Horovgá Hana



Jen chci upozornit,

(petrph, 24. 6. 2007 19:29)

že ta adrsa v článku je špatně...má to být
www.nestle-fitness.com/trainer
čiže bez toho dlouhého é.
Jinak, ten program funguje, dneska jsem si běžel koupit Nestlé, zaregistroval se, udělal první cvičení a.. je to bezva, jen se dámy připravte na pořádnou zátěž, ani tady není krásná postava zadarmo hned a bez potu..

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×