Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nesnadný boj o bílou barvu

25. 10. 2007
Obrazek

Pokud si zakládáte na bílé barvě našich zubů, jsou v tomto boji vašimi nepřáteli například káva, čaj, červené víno, některé léky (antibiotika), ale především kouření. Pro ty, kteří se nedokážou cigarety vzdát a hledají jiné řešení, jsou nyní na trhu speciální zubní pasty Clinomyn. Čím jsou tak speciální? Řekněme si tedy nejprve něco obecně o bělení zubů.

 

Pokud si myslíte, že bělení zubů je nějaká novinka, mýlíte se. Již v roce 1877 popsal Dr. Chapple první bělicí zubní techniku s použitím kyseliny chlorovodíkové. Dnes se k hloubkovému čištění a bělení zubů běžně využívají takzvané bělící zubní pasty, nebo také domácí i profesionální procedury pomocí agresivních bělících prostředků. Oba tyto procesy mohou mít negativní vliv na přecitlivělost zubů a v krajních případech i narušení zubní skloviny. Proto odborníci doporučují neužívat agresivní bělící pasty s obsahem bělidel (Whitening) dlouhodobě nebo dokonce soustavně a často je prostřídat s pastami šetrnějšími. Kuřáci bohužel často v boji o bělost zubů dávají přednost agresivnějším metodám a platí za to přecitlivělými či poškozenými zuby.

A právě proto jsou tu zubní pasty Clinomyn, které jsou vhodné pro dlouhodobé každodenní používání. Jsou koncipovány tak, aby zuby nepoškozovaly a přitom dokonale obnovily přirozenou barvu zubů a zbavily je všech pigmentových skvrn a nepěkného zabarvení. Toho se podařilo docílit díky expandující složce “Polynam”. Tato unikátní, hloubkově čistící složka jemně, ale přitom dokonale odstraňuje skvrny od nikotinu, vína, kávy a podobně, přičemž je zároveň maximálně šetrná i k dásním.

Zubní pasty Clinomyn existují nyní již ve třech provedeních:

CLINOMYN SMOKERS je speciálně vyrobená pasta nejen pro kuřáky, zaměřená na hloubkové čištění a odstraňování skvrn od nikotinu, kávy, červeného vína a podobně. Unikátní je zejména svou hloubkově čistící složkou Polynam.

Obrazek

(MOC 57 Kč)

CLINOMYN SENSITIVE SMOKERS je také pastou zejména (ale nejen) pro kuřáky, je však zaměřená tentokrát cíleně na ty, kteří mají problém s citlivými zuby. Je to jediná kuřácká pasta na trhu, která splňuje přísné parametry pro řadu Sensitive.

Obrazek

(MOC 66 Kč)

CLINOMYN CLEAN & POLISH  je speciální vícesložková pasta s obsahem 3 stupňů účinných látek: standardní čistící složky, která je podobná jako u jiných zubních past, expandující složky (Polynam), která zajistí hloubkové čištění zubní skloviny, a konečně unikátní leštící složky, která dokonale vyhladí povrch zubů, které pak vypadají zdravější, krásnější a čistější. Při jejím používání budete mít srovnatelný pocit, jako po profesionálním čištění zubů u zubaře, a to za zlomek ceny a bez nepříjemného zvýšení citlivosti zubů.

Obrazek

(MOC 62 Kč)

www.clinomyn.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×