Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejkřupavější vánoční kapr či nejšťavnatější steak? Nejen o svátcích!

19. 12. 2011

Za pár dnů to bude opět tady: Povede se? Bude dobře propečený? Nespálí se? Samozřejmě je řeč o vánočním kapru. Ovšem na zlatavé pokrmy máme chuť nejen ve svátečních chvílích. K dokonalému a i ve všedních dnech svátečnímu výsledku pomůže dokonalý kuchyňský pomocník, jakým je prémiový a zdravý rostlinný tuk určený právě k přípravě smažených či fritovaných pochoutek – Ceres Soft.

Smažení, opékání - zkrátka minutky - patří k nejčastěji využívaným tepelným úpravám. Je to především pro jejich časovou nenáročnost.
Na smažení se nejlépe hodí právě maso ryb, mladých zvířat či nejrůznějších dalších pokrmů jako je obalovaný sýr či zelenina.
 
Maso připravované tímto způsobem má hodně předností - je šťavnaté a chutné. I zeleninové pokrmy připravované smažením si zachovávají více zdraví prospěšných látek než při dlouhé tepelné úpravě, která bohatost vitamínů a důležitých enzymů v pokrmech výrazně snižuje.
 
Ovšem i tato příprava pokrmů má svá úskalí. Jako příklad lze uvést přepalující se a prskající oleje, jejich poměrně složitá likvidace. Klasické sádlo, které má stejné nevýhody, navíc zvyšuje hladinu škodlivého cholesterolu v krvi a žádný výživový poradce vám živočišné sádlo k přípravě jídla jistě nedoporučí.
 
Přesto byste si rádi vychutnali smažené jídlo, které bude mít krásnou zlatounepojmenovany-3.jpg barvu, jen nakousnout? Rodině chcete předložit na vánoční tabuli ukázkově zlatavého a křupavého kapra? Vyzkoušejte 100% rostlinný tuk Ceres soft, který představuje špičkový výrobek na smažení a fritování.
 
Pět hlavních předností jeho použití aneb 5P Ceres soft:
-Nepřepaluje se a neprská! V porovnání se sádlem a oleji velmi dobře snáší vysoké teploty. Ani po zahřátí neztrácí zdraví prospěšné látky. Nepopálí vás, ani nezašpiní vaši kuchyň.
-Má 100% rostlinný původ - obsahuje pouze rostlinné tuky a oleje, tudíž nezvyšuje cholesterol, chrání tak vaše zdraví.
-Ceres soft po jednom použití určitě nevyhazujte – po vychladnutí na pánvi ztuhne do bílé hmoty. Při dalším použití se opět změní v tekutý tuk a můžete smažit znovu dozlatova. Šetří tak naši peněženku a navíc se poté velmi snadno likviduje.
-Má praktické balení a vláčnou konzistenci, která umožňuje snadné dávkování.
-Má na rozdíl od jiných tuků všestranné použití. Široké použití v teplé kuchyni při smažení, pečení a fritování. Je vhodný ale i na moučník či do těst. Dosáhnete jím zvláště křehkých výrobků.
 
Doporučená maloobchodní cena jednoho balení je 45Kč.
 
Více informací či inspirací v použití Ceres softu najdete na www.ceressoft.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×