Jdi na obsah Jdi na menu
 


NECHTE SE POZLATIT, ZAZÁŘÍTE JAKO NIKDY!

bg_nahrdelnik.jpg

Chystáte se na večírek, svatbu nebo chcete vyzkoušet něco, co nemá každý? Zapomeňte na přehnaný make-up a nevkusně hluboký výstřih. Vyzkoušejte nový originální způsob, jak se zatraktivnit. Zlatý šperk namalovaný přímo na vašem těle. To je Bodygolding - nová technologie zdobení pokožky certifikovaným plátkovým zlatem.
Bodygolding je světově unikátní technologie zdobení těla ryzím 24 karátovým zlatem, platinou či palladiem. Podle potřeby Bodygoldera je možné použít i zlato různých odstínů. Jde o dekorativní, dočasnou aplikaci z tepaného plátkového zlata. Umožňuje vytvořit přímo na těle jedinečný šperk podle vašeho přání. Aplikace je charakteristická nezaměnitelným leskem drahého kovu, kopíruje jemnou strukturu pleti, je nestíratelná a téměř nenahmatatelná. Bodygolding vás bude zdobit svojí originalitou po dobu 1-3 dnů.
Bodygolder připraví na přání klienta originální návrh šperku podle dané příležitosti nebo nabídne výběr z katalogu motivů. Samotná aplikace je velmi příjemná a klientův přímý kontakt s plátkovým drahým kovem je hlubokým zážitkem.bg__vazka.jpg
Nejvhodnější partie pro umístění Bodygoldingu jsou viditelné, obnažené plochy na těle jako jsou lícní kosti, dekolt, ramena, záda, stehna, lýtka apod.
Zlaté motivy není možné provádět ve vlasech (jemné chloupky nevadí), v blízkosti očí a sliznic, v místech aktivního vyústění potních kanálků nebo na podrážděnou, poraněnou či jinak nemocnou pokožku.
PÉČE O BODYGOLDING
S Bodygolding aplikací je možná krátkodobá sprcha nebo koupel ve sladké i slané vodě. Na závadu není ani lehký sport. Aby zlatý šperk vydržel co nejdéle, nic se nesmí přehánět. To platí i pro dlouhodobý pobyt ve vodě nebo intenzivní pohyb, kdy dochází k výraznému pocení a natahování pokožky. Může tak dojít k předčasnému opotřebení.
bg_nahrdelnik_celek.jpgMotiv se dá kdykoli odstranit pomocí běžných kosmetických odličovadel pro voděodolný make-up nebo peelingem. Materiály Bodygolding jsou zdravotně nezávadné, dermatologicky testované a schválené Státním zdravotním ústavem. Bodygolding není tetování - nepoškozuje pokožku, aplikace je velmi příjemná a zcela nebolestivá. Tento šperk je vhodný i pro zralou pokožku, ale i malé děti.
CENA A STUDIO
Cena šperku je individuální dle rozsahu a pracnosti motivu. Zhotovení standardního zlatého šperku pomocí šablon nebo předloh je od 300 Kč (cena je orientační). Tvorba originálních uměleckých šperků je od 500 Kč (cena je orientační).
Technologii Bodygolding vyvinul český akademický sochař a restaurátor Vít Mudruňka. V září 2012 bylo otevřeno prvního Bodygolding Art Studio v Praze (Nuselská 5, Praha 4).

bg_naramek.jpg

 
KONTAKTY NA STUDIO:
BODYGOLDING® ART STUDIO PRAHA
Nuselská 297/5
140 00, Praha 4
Tel: +420 602 357 738
Email:
studio@bodygolding.cz
Více informací o zlacení těla najdete na www.bodygolding.cz. Aktuální dění můžete sledovat i na www.facebook.com/bodygolding.
 
Zdroj fotografií: Adam Bartoš
Modelky: vážka a náramek Zuzana Sedláková, nákrční pás Tereza Nehonská
Ostatní: archiv Bodygolding
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×