Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nechte do svých domovů vklouznout kouzlo orientu se speciální koupelovou pěnou Orientál Lotus od Radoxu

10. 9. 2010
ObrazekPodzim je tady. Začínají chladné dny a to je nejvyšší čas dopřát si uvolňující horkou koupel. Pokud vás přepadají jakékoliv chmury a to nejen z počasí, nebo se chcete jen tak prohřát a nechat odplavit stres všedních dní, relaxace ve voňavé koupeli je tím nejlepším povzbuzením. Nejnovějšími trendy v koupelové kosmetice jsou stále vyhledávanější exotické přísady. Radox, jako odborník na relaxaci, proto přichází s novými atraktivními přísadami, se kterými můžete poznat nejrůznější exotické kouty, vstřebávat vůni a bylinné přísady z nejlákavějších světových destinací. Po oblíbené edici afrických vůní vás tento podzim Radox zavede do tajemného orientu.
 
Žhavou novinkou tohoto podzimu je limitovaná edice smyslné koupelové pěny perleťové barvy lotosového květu Radox Oriental Lotus. Právě výtažky z lotosového květu spolu s květy pomerančovníků tvoří základní ingredience této exotické pěny.  Ponořte se do horké koupele, zavřete oči a nechte se přenést na Dálný východ.
Omlaďte své tělo a mysl speciálními bylinnými výtažky a exotickými květy. Vaše smysly budou zrelaxované a zregenerované, vaše pokožka hebká a jemná na dotek.
 
LOTOSOVÝ KVĚT
Lotosový květ evokuje něhu, jemnost, ženskost. Je považován za symbol krásy, lásky a čistoty. V řadě náboženství byl i je posvátnou květinou a důležitým symbolem. Je ceněn pro své jemné a stahující účinky. Lotosové výtažky zvláčňují pokožku a zanechávají ji pružnou a sametově hebkou. Jeho nádherná a omamná vůně harmonizuje mysl.
 
KVĚTY POMERANČOVNÍKU
Květy pomerančovníku zmírňují nervové napětí a pocity strachu, působí proti nespavosti. Obsahují množství vitamínů a minerálních látek. Slouží pro vyživení a zvláčnění pokožky.
 
 
Novinku Radox Oriental Lotus zakoupíte v běžné síti hypermarketů a drogérií.
 
Doporučená MOC je 99,90 Kč / 500ml
 
 
 
Radox je tradiční britskou koupelovou kosmetikou se 100 let know-how. Tato oblíbená značka je založena na konceptu aromachologie (věda, která se zabývá vlivem vůní na psychiku člověka). Díky těmto poznatkům jsou produkty Radoxu velmi oblíbené a žádané.
 
V oblasti koupelových pěn je značka Radox již řadu let dominantním lídrem na trhu. Má nejrozšířenější koupelovou řadu v České republice, která obsahuje až 12 unikátních variant.
 

Více informací o značce Radox a jejích produktech naleznete na: www.radox.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×