Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAVŠTIVTE SE ZLATÝM ŠÁLKEM OVOCNOU ZAHRADU PLNOU INTENZIVNÍ OVOCNÉ CHUTI

1. 3. 2013

dwe303_01_v06_r_bag_tresen-stabilopack_front_cmyk_300dpi_small.jpgChuť a vůni čerstvého ovoce nemusíte hledat jen v letních ovocných sadech, nebo v obchodech s ovocem. Najdete ji i v nové řadě čajů Zlatý Šálek Ovocná zahrada. Charakterizuje ji nejen originální balení vhodné i na cesty, ale zejména intenzivní chuť a vůně. Nové čaje Zlatý Šálek byly vyvinuty ve spolupráci s českými spotřebiteli. Ti vybrali tři nejoblíbenější ovocné příchutě: Lesní plody, Pomeranč a Třešeň! Intenzivní ovocná chuť vás bude provázet v každém doušku.

Ovocnou zahradu můžete jednoduše mít doma ve skříni. Nic nebrání tomu, abyste si kdykoliv vychutnali lahodnou chuť slaďoučkého ovoce, která vám okamžitě navodí pohodovou náladu.

Osvěžující Pomeranč odežene chmury, které nás v zimním období občasdwe303_02_v05_r_bag_lesni-ovoce-stabilopack_front_cmyk_300dpi_small.jpg přepadnou. Sladké Lesní plody, které jsou v Česku nejoblíbenější příchutí, vás v myšlenkách přenesou do lesa plného malin, ostružin a borůvek. Šťavnatá Třešeň pak dodá vašim dnům opravdovou šťávu.

Čaje Zlatý Šálek Ovocná zahrada jistě upoutají Vaši pozornost již v regálech obchodů. Najdete je totiž v nových obalech v podobě sáčku s moderním výtvarně výrazným designem. Ve snadno uzavíratelném balení zůstane svěží chuť i aroma čaje uzamčeno mnohem déle. Toto balení se také skvěle hodí na cesty, protože se v žádném kufru ani batohu nepomačká.

dwe303_03_v06_r_bag_pomeranc-stabilopack_front_cmyk_300dpi.jpgOvocná chuť i vůně Zlatého Šálku Ovocná zahrada je mnohem silnější, než na jakou jsme byli doposud zvyklí. Stále si ale můžete vychutnat Zlatý Šálek v tradičních krabičkách, který nabízí tradiční jemnou chuť i aroma.

Značka Zlatý Šálek má na českém trhu dlouholetou tradici. V nové řadě Ovocná zahrada představuje svou moderní tvář. Každé znovu uzavíratelné balení v sobě skrývá dvacet kulatých čajových sáčku, které přesně padnou do každého hrníčku.

Najdete je v běžné maloobchodní síti za cenu 22,90 Kč.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

www.CervenaCerna.cz

(Věra, 12. 4. 2013 12:13)

Buďte zdrávi. Teď se šíří po netu a mezi lidma novinka z oblasti online výdělků, perfektní na jarní večery. Já si takto přivydělávám již od ledna a jsem tím fascinována!! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček... Píše o tom na Nadhled.Web2001.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×