Jdi na obsah Jdi na menu
 


Navštivte kosmetický salón Dr. Entner a dopřejte si vyhlazení vrásek

8. 7. 2013

1.jpgRádi byste jednou provždy zatočili se svými vráskami a měli pleť mladistvější a zářivější? Zkuste navštívit nový kosmetický salón Dr. Entner v centru Prahy. Seženete zde unikátní kosmetiku s kyselinou hyaluronovou a vyzkoušet můžete i proceduru na omlazení. Tajemství zdejšího salónu nám prozradila kosmetička Barbora Blahůšková.

 
Jaké služby v salónu Dr. Entner nabízíte?
Nejprve je nutné říci, že v našem salónu poskytujeme luxusní kosmetické ošetření a služby nejen pro dámy, ale i pro pány, což není úplně standardní. Nabízíme diagnostiku a čištění pleti, úpravu obočí, peeling, hloubkové čištění, masky, aplikaci séra, krémů, líčení, masáže obličeje, krku a dekoltu nebo například manikúru.
 
Váš salón nese název samotné kosmetiky, kterou nabízíte. V čem se liší od jiných značek?
Náš salón nese jméno kosmetické řady, ale především také jméno jejího autora, kterým je respektovaný estetický a plastický chirurg MUDr. Michael Entner. Kosmetika se liší zejména obsahem kyseliny hyaluronové, který je nesrovnatelně vyšší, než je tomu u ostatních značek a výrobců. Tato kyselina funguje jako přirozená výplň pokožky. S přibývajícím věkem ale každému z nás v kůži postupně ubývá, a tak vznikají vrásky. Našim zákazníkům proto nabízíme celou řadu nejrůznějších přípravků a sér obsahujících tuto látku. Jejich pleť je pak mladistvější a hladší.
 
Zbavujete své klienty vrásek i jiným způsobem než samotnou kosmetikou?
V současnosti nabízíme novinku v podobě přístroje Protégé pro omlazení pleti. Tato technologie obnovuje kolagen v pokožce, a tak potěší každého, kdo začíná pociťovat stárnutí pleti. Protégé odstraňuje a vyhlazuje vrásky kolem úst, očí, na čele, krku a dekoltu. Zvýrazňuje kontury obličeje a provádí viditelný facelifting. Důležité je dodat, že celá procedura je bezbolestná, příjemná a především bez zásahu invazivní chirurgie.
 
 
Více informací naleznete na webu www.drentner.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×