Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na nepříjemný kašel pomůže příroda

22. 11. 2011

Chladné až mrazivé dny, nepříjemné přechody mezi venkovní a vnitřní teplotou, to vše jsou nevyzpytatelní útočníci na naši imunitu. Ledový vzduch je pak hrozbou hlavně pro náš krk či dokonce průdušky. Obzvláště v tomto nepříjemném počasí bychom měli své tělo chránit a to zvenku – vhodným oblečením, ale i zevnitř.

Chraňte se!
Abyste zvládli toto zimní období bez úhony, je důležité své tělo dostatečně chránit. Snažte se nedýchat přímo ledový vzduch, pomůže i lehčí šátek nebo šála vytažená přes ústa. Svému tělu dodejte vitamíny – ať už v podobě čerstvého ovoce, či doplňků stravy. Lékaři doporučují zvýšené dávkování alespoň vitaminu C. Vašim sliznicím prospěje, obzvláště v období suché zimy, dostatečné zvlhčování vzduchu a větrání. Také je velmi důležité se vyvarovat kontaktu s nemocnými lidmi, i když zachování tohoto pravidla je díky přeplněným dopravním prostředkům či nákupním centrům a dalším frekventovaným místům velmi těžké. I zde alespoň částečně pomůže překrýt ústa či nos, abychom eliminovali kontakt s případnými viry v okolí.
Pokud vás nebo vaše děti i přes veškerou snahu dostihl nepříjemný dráždivý kašel či celkové nachlazení, nejlepším pomocníkem bude vhodný sirup. Zklidní podráždění, rozpustí nepříjemné hleny a zprůchodní dýchací cesty.
Vyzkoušejte sirup od tradiční české značky Vincentka, který spojuje sílu léčivých bylinek – jitrocele a mateřídoušky, a přírodní minerální vody Vincentka.                                 
Přírodní minerální voda Vincentka je při nachlazení ideálním zdrojem stopových prvků (vápník, hořčík, jód,vincentka_sirup.jpg lithium, fluor a dalších). Jitrocelový extrakt s obsahem slizu, aukubinu, tříslovin a kyseliny křemičité je vhodný při zahlenění dýchacího ústrojí.
Mateřídouškový extrakt s obsahem silic, thymolu, hořčin, tříslovin a flavonů úspěšně pomáhá při potížích horních cest dýchacích, zažívání a trávení. Zvyšuje tvorbu žaludečních šťáv a podporuje chuť k jídlu, která se díky nachlazení ztrácí.
Doporučená cena: 60 Kč/200ml
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×