Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na 12. Princeznovský bál na Hluboké zavítá Barbie i princezny od Disneyho

Všechny malé princezny z České republiky se každoročně schází na Princeznovském bále, který se pro tentokrát odehraje v kouzelném prostředí zámku Hluboká. V sobotu 8. srpna od 10 do 16 hodin se tak budete moct s celou rodinou vydat do zahrad jihočeského zámku a setkat se s princeznami ze všech koutů světa. Celým dnem provede herečka Sabina Laurinová, kterou všichni dobře známe z nejkrásnějších českých pohádek. 

Celodenní akce je vhodná nejen pro malé slečny, ale i pro jejich rodiny. Ty budou moct využít bohatý program a zúčastnit se soutěží o dárky, či workshopů a zkusit si tak malovaní pod vedením umělců z galerie na zámku Hluboká, tvůrčí a módní dílničky nebo rytířský turnaj. Děvčata, která touží být princeznami, se na místě budou moct setkat nejen se Sabinou Laurinovou, ale také se svými hrdinkami od Mattela. Na stanovištích bude k vidění mladá a odvážná generace z Ever After High – třeba dcera samotného řeckého boha lásky Erose a bohyně Afrodity - C. A. Cuid nebo dcera Srdcové královny z Alenky v Říši divů Lizzie Hearts.

 

slavkov.jpg

 

Přijedou také princezny od Disneyho – Popelka a Tiana z pohádky Princezna a žabák. Po celý den se bude v krásných zahradách zámku Hluboká pohybovat samozřejmě i samotná Barbie, díky které budou moct malé návštěvnice zažít dobrodružství, naučit se základní baletní kroky nebo baletní taneček pod vedením Barbie princezny baletky. Moderní princezny zastoupí princezna Courney z nového Barbie filmu, který vstoupí v Čechách 13. srpna do kin, princezna baletka z filmu „Barbie a růžové balerínky“ a podmořská princezna - bublinková mořská panna. „Svět princezen se vyvíjí jako každý jiný, a tak jsme rádi, že můžeme dětem zprostředkovat jedinečný zážitek v krásném prostředí zámku Hluboká s tradičními Disney princeznami, jejich dětmi a spolužáky z Ever After High i moderními princeznami Barbie, a to vše s naší nejmilejší pohádkovou princeznou Sabinou Laurinovou, která celou akcí bude provázet,“ dodává Eva Rybová, brand managerka společnosti Mattel.

Každoroční princeznovské oslavy pořádá nakladatelství pro děti a mládež EGMONT ve spolupráci s hračkářskou společností Mattel. Vstup do areálu a na celou akci je zdarma, na místě bude možnost zakoupit si herní plánek spolu s certifikátem o účasti a drobným dárkem za 50 Kč.

12. Princeznovský bál
Sobota 8. 8. 2015 od 10 do 16 hodin
Zámek Hluboká

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×