Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mléko či smetana do kávy mohou být skutečně prémiovým zážitkem

13. 7. 2010
Káva s mlékem či smetanou dokáže zjemnit nejen její chuť, ale také zpříjemnit den. Tatra pro všechny milovníky kávy přichystala dvě novinky, díky nimž si mohou dopřát kávu lahodně krémovou, ušlechtile jemnou a chuťově bohatou a to kdykoliv a kdekoliv.
 
Již naše babičky si s oblibou dávaly do kávy pro zjemnění chuti Tatru, poctivé české mléko. Tradiční česká značka mléka a mléčných výrobků Tatra, která se na trhu pohybuje od roku 1958, nyní přichází s dvěma novinkami. Pro mnohé je pravidelná ranní káva nepostradatelným rituálem, bez kterého si začátek nového dne snad ani neumí představit. Ne všichni ale vyznávají chuť samotné „černé“ kávy a rádi ji dochucují mlékem. Právě Obrazekmilovníkům mléka, které dokáže vykouzlit z dobré kávy ještě jemnější a lahodnější zážitek, je určeno nové Mléko do kávy Premium 4%, které obsahuje stejný obsah tuku, jako se přirozeně vyskytuje v kravském mléce. Dodává se v 500g balení s minimální dobou trvanlivosti 5 měsíců a speciálním uzávěrem, který pomáhá obsah udržet déle svěží a čerstvý. Rozjímat nad hrnkem kávy nebylo nikdy větší potěšení. Mléko do kávy 4% lze samozřejmě použít v kuchyni místo jakéhokoliv jiného mléka. Šikovné hospodyňky jej tak jistě využijí při vaření, přípravě jemné bramborové kaše, lahodných pudinků, do správně vláčného bábovkového těsta a podobně.
 
Rádi si vychutnáte doma připravenou kávu a záleží vám na tom, aby její chuť byla co nejjemnější? Kávu jemnou a krémovou jako hebké pohlazení si nyní můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv díky nové Smetaně do kávyObrazek Premium 10%. Zpříjemněte si chvilku oddechu u kávy s novou smetanou v praktickém pětisetgramovém balení se speciálním uzávěrem, díky němuž vydrží smetana dlouho čerstvá a krémově lahodná. Vaše káva dostane zcela nový rozměr a budete si moct užít její lahodnou chuť během příjemných chvil strávených s přáteli, po svátečním obědě s rodinou, nad svým oblíbeným časopisem či během chvilky, kdy nechcete být nikým a ničím rušeni. S novou Smetanou do kávy Premium bude každá chvíle o něco slavnostnější. Dopřejte si kávu se smetanou, která každou běžnou chvilku promění v prémiový okamžik. Minimální doba trvanlivosti je 3 měsíce.
 
Novinky Tatra Premium Mléko do kávy a Tatra Premium Smetana do kávy můžete zakoupit ve vybraných hypermarketech a supermarketech.
 
Doporučená maloobchodní cena jednoho balení (500 g) je pro mléko do kávy – 16,90 Kč a pro smetanu do kávy – 26,90 Kč
 
 
 

Více informací o produktech Tatra najdete na www.mojemleko.cz a www.tatramleko.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×