Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistři švindlu v Las Vegas

12. 2. 2010

ObrazekOd 14. února pravidelně každou sobotu a neděli 17:20 a 18:00 na Spektru.

V poutavém dokumentárním seriálu s prvky reality show se můžete zblízka seznámit s triky a šikovnými způsoby, jakými lze obalamutit a převézt lidi a díky jejich nepozornosti či důvěřivosti je připravit o peníze. Známá trojice profesionálních podvodníků Alex, Jess a Paul se nyní přesouvá do Las Vegas, aby právě tam vyzkoušela své nejodvážnější kousky! Neříkají si Mistři švindlu pro nic za nic! Naletět jim totiž může každý! V nejnovějších dílech vám v prostředí velkých kasin předvedou fascinující triky, jejichž oběťmi se mohou stát hoteloví hosté, hráči či samotní zaměstnanci kasin. Podvodné finty této vypečené a dobře sehrané trojice můžete díky autentickým záznamům skryté kamery obdivovat na vlastní oči. Nenechte si ujít tuto fascinující podívanou!

 

Obrazek


Informace o TV Spektrum:
Dokumentární kanál Spektrum vysílá osmnáct hodin denně od 8.00 hod. do 2.00 hod. s českým dabingem a ve stereu. Dokumenty renomovaných světových tvůrců si u diváků získaly velkou oblibu a kanál Spektrum se stal jednou z nejsledovanějších stanic. Spektrum nabízí pořady blízké všem členům rodiny. Programovou skladbu kanálu tvoří dokumenty v žánrových blocích: příroda, věda, styl, dějiny, cestování, armáda.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×