Jdi na obsah Jdi na menu
 


MINIMAX přichází se soutěží pro všechny malé ekology! 80 DNÍ PO ZELENÉ

10. 11. 2010

nepojmenovany-1.jpg

MINIMAX si uvědomuje jak důležité je věnovat pozornost ochraně životního prostředí, a proto vyhlašuje soutěž 80 DNÍ PO ZELENÉ! Všechny děti mají stejný úkol.
 
 
Vyrobte z užitečného odpadu postavičky Minimaxu - Micku, Bumbrlíčka, Mini nebo Maxe, a pošlete je do 22. listopadu na adresu Chello Central Europe s.r.o., Pobřežní 620/3, Praha 8 – 186 00.  
 
Nejhezčí dílka budou odměněna krásnými cenami!
 
Hlavní výhra je VÍKENDOVÝ POBYT NA BIOFARMĚ PRO CELOU RODINU!
 
www.biofarma.slunecna.cz! 2.-15. cena je společenská hra od společnosti Mindok.
 
 
Soutěž 
 
 
 
Každý víkend se mohou těšit na blok pohádek s touto tématikou, díky kterému se dozví, jak se k životnímu prostředí chovat šetrně.
 
Zelený pohádkový blok každý víkend od 10:00 do 11:30 hodin.
 
nepojmenovany-3.jpgByl jednou jeden život... planeta Země
Kde bylo, tam bylo ... byl jednou jeden seriál. Kdo by neznal právem populární populárně-vědecké pohádky Alberta Barillého? Člověk, život, vesmír…V těchto epizodách nás postavičky svedou do čtyř koutů světa, takže se můžeme seznámit s problémy a jejich řešením, které obklopují nás i naši planetu. Globální oteplování, nedostatek vody, znečištěné moře, nadměrný rybolov, ztráta zdrojů energie, práce dětí i situace žen ve světě. Naši hrdinové se pustí do boje se škodlivými vlivy a událostmi na Zemi. Naší velkou bolestí je, že sice noviny a televize informují o těchto událostech, na druhý den na nich ale každý zapomene. Aktéři seriálu by to chtěli změnit tak, že spolu se svými přáteli založí takové noviny, ve kterých oni informují o všech vandalismech, zneužívání a nespravedlnosti. V tom je jim nápomocný i jejich starý přítel, profesor Maestro. 
 
 
Můj kamarád BŮnepojmenovany-4.jpg
Seznamte se s osmiletým Benem, jeho malou sestrou Lucy a Benovým nejlepším přítelem Jáqem. Tři obyčejné děti, které jednoho dne oživí magickou malou hračku s názvem BŮ a objeví bránu do světa plného dobrodružství, ukrytého v podkroví jejich domu. 'Můj kamarád BŮ' je animovaný seriál plný zábavy, podporovaný Evropskou komisí a je prvním svého druhu v Evropě. Cílem série je pomáhat mladým divákům pochopit některé z dnešních nejvýznamnějších světových problémů, jako jsou energie, změna klimatických podmínek, životní prostředí, ochrana přírody a zdraví. To jsou některé z nejnaléhavějších problémů Evropy, ale často jsou příliš komplikované a je příliš obtížné identifikovat je nebo pochopit pro mladé lidi.
 
 
nepojmenovany-5.jpgBindi, dívka z džungle
Sice je teprve malým děvčátkem přesto Bindi Irwing již bojuje za svět divočiny. Jejím posláním je, aby zachránila nejzranitelnější a nejohroženější zvířata naší planety a aby ukázala dětem, že taková mise může být i opravdová sranda.
Navštiv i ty Bindi v džungli, v jejím brlohu ukrytém v koruně stromů, kde se můžeš setkat nejen s ní, ale také s její matkou Terri a jejím týmem pro ochranu přírody "Bojovníků divočiny". Můžeš být očitým svědkem toho, jak tančí s klokany, přátelí se s aligátory, pronásledují velké kočkovité šelmy, plavou spolu s velrybami nebo se seznamují s dalšími neobyčejnými zvířaty. 
 
Chlupounkynepojmenovany-6.jpg
Zachránit přírodu, jaké dobrodružství!
Než lidé opustí zemský povrch, zanechají na něm 24 biorobotů, CHLUPOUNŮ, které mají na starost zajištění obnovení života na zemi, a informovat lidi o možnosti jejich opětovného života na povrchu. Solana, Stel a Tom a jejich malý robot Tago, budou usilovat o návrat lidí ze zajetí na světlo. Jejich cíl: uspět v aktivaci CHLUPOUNŮ.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×