Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mini rolky s pohankou se vejdou do každé kapsy

Oblíbená řada malých pufovaných chlebíků RACIO představuje Mini rolky s pohankou. Jsou z jedinečných surovin, mají maximálně praktické balení, šikovnou velikost a chutnají skvěle! Rýžové mini rolky s pohankou navíc obsahují jen 0,5 % soli. Mini rolky zaujmou všechny, kteří mají rádi po ruce praktickou chutnou svačinku, vejdou se totiž do každé malé kapsičky. Celiaky potěší i to, že jsou bezlepkové, pochutná si na nich tak opravdu každý.

 

1.jpg

 

Pohanka obsahuje velké množství lehce stravitelných bílkovin, vlákninu, ale i minerální látky jako draslík, železo, zinek či mangan. Zároveň je významným zdrojem rutinu, který se využívá při léčbě problémů s cévním systémem. 

Další výhodou RACIO Mini rolek je jejich jedinečný rozměr, který na trhu nemá obdoby. Velikost celého balení je pouhých 11,5 x 6 cm – pufované chlebíčky se tak jednoduše vejdou do každé kabelky nebo batohu, ale dokonce i do kapsy. Můžete je tak mít vždycky při sobě, když přijde čas na malou svačinku.

RACIO Mini rolky rýže a pohanka jsou k dostání v balení 44 gramů za 14,90 v běžné obchodní síti. 

www.racio.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×