Jdi na obsah Jdi na menu
 


MANIE JMÉNEM GRILOVÁNÍ

29. 5. 2011

Grilování, zahrada, drink…představa ideálně stráveného odpoledne. Nemáte zahradu na upořádání gril párty? Nevadí, i tak je to možné. Z řady grilů si můžete vybrat v OKAY.

 
Snad neexistuje Čech, který by někdy nebyl na grilování. V posledních letech patří grilování ke koloritu, kterým se začíná a končí léto. Každý ze „šéfkuchařů“ má svůj recept nebo postup na přípravu masa. Pár zaručených tipů udělá šéfkuchaře grilování i z vás, ať už venku nebo u vás v bytě či na balkoně. philips_stolni_gril_hd441920-.jpg
 
1. Zapomeňte na naklepávání
Nejlepším masem na gril je krkovice, nic nezkazíte ani vepřovým či drůbežím. Hlavně nenaklepávejte.
2. Krájejte silnější plátky
Ideální je, když maso nakrájíte na silnější plátky cca 2 cm silné.
3. Pryč s tukem
Z masa odřezejte tučné části. Při grilování vám tak tuk nebude stékat na gril.
4. Se solí opatrně
Maso solte až po grilování, jinak vám z masa vytáhne vodu a to pak nebude šťavnaté. Během grilování maso otáčejte jen jednou, když už je strana opečená.tefal_raclette_gril_pr600012_ovation.jpg
5. Pomalu, ale jistě
Nespěchejte. Maso grilujte raději delší dobu při menší teplotě. Maso tak zůstane šťavnaté, ale zároveň bude dostatečně tepelně zpracované. Zatím můžete sobě nebo hostům namíchat třeba mojito!
 
Nemáte-li možnost grilovat na zahradě, vyzkoušejte například stolní gril Philips HD441920 z nabídky OKAY Elektrospotřeibče, který má nepřilnavý povrch azahradni_gril_luxell_kb_6000_trce.jpg kontrolku teploty. Stačí jen zastrčit do zásuvky a už grilujete. Další výbornou volbou je TEFAL Raclette gril, kde pod grilem najdete 8 nepřilnavých pánviček, do kterých si můžete dát roztavit sýr, či zeleninu podle libosti a obohatit tak vaši hostinu.
 
Pro ty, kteří vlastní terasu či zahradu je elektrický gril Luxell, jehož výhodou je snadná manipulace, nízká cena či odnímatelná vanička zachycující přebytečný tuk. Výborný na grilování masa a zeleniny.
 
Grilování je OKAY.
 
Vše k dostání v OKAY Elektrospotřebiče. Více naleznete na www.okaycz.eu.
 
 
 
* * *
Společnost OKAY Elektrospotřebiče založená v roce 1994 je ryze česká společnost, která se stala největším řetězcem elektra v České Republice a patří k největším maloobchodním prodejcům elektra na Slovensku. Nabízí široký sortiment světových značek za atraktivní a férové ceny. Cílem společnosti je být profesionálním partnerem a rádcem při nákupu elektrospotřebičů a uspokojovat potřeby a přání zákazníků. Díky tomu získala v letošním roce ocenění Prodejce roku 2010. Strategií společnosti je být svým zákazníkům co nejblíže, a proto stále rozšiřuje maloobchodní síť svých prodejen.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×