Jdi na obsah Jdi na menu
 


Londa Londacare – luxusní zážitek s novou technologií

10. 6. 2010
Nová řada Londacare od Londa Professional používá novou technologii RADIALUX MICRO-LONS a poskytují luxusní péči pro Vaše vlasy.
 
Extra bohaté formule obsahují milióny Radialux Micro-lons pro okamžité ošetření Vašich vlasů. Na základě nové technologie jsou na jednotlivá poškozená místa vlasu navázány kladně nabité částice, které místa poškození postupně vyrovnávají. Radialux Micro-lons reaguje se strukturou vlasu během pár sekund, přičemž dosáhne zřetelných výsledků, které jsou okamžitě viditelné. Formule obsahuje upravenou směs ingrediencí pro dlouhodobý účinek pro ochranu síly a vzhledu vlasů.
 
Každý pečující produkt obsahuje milióny Radialux Micro-lons pro ošetření až 100000 vlasů. Nová technologie pracuje jako magnet, využívá kombinace nabitých částic pečujících ingrediencí, které reagují s negativně nabitými poškozenými místy vlasu, ty neutralizuje a tím vyrovnává. Nová technologie pracuje dvojím způsobem. Rozpozná, kde se nacházejí poškozená místa a kde Vaše vlasy potřebují více péče a rozpozná, kolik péče vlasy potřebují.
Negativní částice jsou najednou neutralizovány, tím dochází k rovnováze, přičemž je spotřebováno pouze nezbytné množství pečujících ingrediencí(nespotřebované ingredience se odstraní vymytím).
 
Výrobky Londa pro zářivou barvu obsahují extrakt z marakuji a lipidy z kůry pomeranče a udržují svěží a lesklou barvu.

Obrazek

 Přípravky Londa pro viditelnou obnovu vlasů obsahují hedvábný a mandlový olej a vlasy okamžitě regenerují.

Obrazek

Výrobky Londa pro působivý objem jsou obohaceny o extrakt z citrusové trávy a bambusu a poskytují nádherný objem zplihlým vlasům.
 

Obrazek

Přípravky Londa pro hloubkovou hydrataci s medem a výtažkem z manga poskytují dostatečnou vlhkost suchým vlasům.

Obrazek

Výrobky Londa pro vlnité vlasy, obsahující výtažek zázvoru a olivového listu, které podporují udržení pružných kadeří.
 

Obrazek

Přípravky Londa pro vyhlazení a narovnání vlasů s avokádovým olejem a olejem s pšeničných klíčků vám pomohou z vyhlazením nezkrotných vlasů.
 

Obrazek

 Pro péči o Vaší vlasovou pokožku nová řada obsahuje přípravky Londa proti lupům, čistící, pro obnovení vitality a přípravky pro citlivou vlasovou pokožku.

Obrazek

 
Pro ochranu před slunečním zářením, chlórem a slanou vodou jsou tu pro Vás výrobky sluneční řady.

Obrazek

  

Vyzkoušejte i Vy novou řadu Londa Londacare, která Vás přesvědčí.

 

 

 

 

 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×