Jdi na obsah Jdi na menu
 


Linola Gesicht: dokonalá péče o suchou a citlivou pokožku obličeje

linola_gesicht_tuba_krabicka.jpg

Snad každá žena touží po jemné, bezchybné a svěží pleti, a obzvlášť to platí u pokožky obličeje. Cítí se pak atraktivnější, sebevědomější a celkově spokojenější. Zatímco některé ženy mají „dar“ krásné a neproblematické pokožky od přírody, jiné o ni musí od útlého věku intenzivně pečovat, a to speciálně na podzim a v zimě. Týká se to mj. žen, které trpí atopickým ekzémem či jinými kožními nemocemi, vlivem kterých mívají výrazně suchou, šupinatou a často zarudlou pokožku. Ale i část populace zdravých žen se celoživotně potýká se suchou a citlivou kůží (nejen) na obličeji. Všem těmto ženám aktuálně nabízí Linola, renomovaná značka na trhu s hypoalergenními léčivými a speciálními kosmetickými přípravky, nový krém na obličej – Linola Gesicht!
 
Krém Linola Gesicht byl speciálně vytvořený právě pro potřeby velmi suché a citlivé pokožky obličeje. Stejně jako u ostatních produktů řady Linola byla i zde využita jedinečná receptura s vysokým obsahem kyseliny linolové. Ta zásobuje kůži hodnotnými lipidy a chrání ji před vysušením a podrážděním. „Nenasycené mastné kyseliny působí protizánětlivě, podporují hojení a napomáhají obnovení ochranné kožní bariéry,“ konstatuje kožní lékařka Štěpánka Čapková z Fakultní nemocnice Motol, která má s přípravky značky Linola dlouhodobě velmi dobré zkušenosti.
Kromě kvalitních lipidů obsahuje krém Linola Gesicht také extrakt z bambuckého másla, který posiluje protizánětlivý a regenerační účinek. Ovesný extrakt působí protisvědivě a glycerinová přísada pokožku dále hydratuje. Krém neobsahuje barviva, konzervanty ani minerální oleje.
 
Vhodný pro atopiky, děti i miminka
Značka Linola již mnoho let pomáhá pečovat o pacienty s atopickým ekzémem, lupénkou i jinými kožními chorobami. Podle lékařů právě pravidelné promazávání tzv. emoliencii (promazávací krémy) tvoří základ nezbytné péče o nemocnou pokožku. Nový krém Linola Gesicht pokožku nejen výborně promastí, ale zároveň se snadno vstřebává, a tím na delší dobu zanechává příjemně vláčný pocit. Využívat jej mohou nejen dospělí. Díky svému hypoalergennímu složení je vhodný také pro děti v podstatě od narození.
Ideální na podzim, na zimu
Všichni atopici, ale i lidé s citlivou a suchou kůží určitě potvrdí, že vůbec nejvíce trpí jejich pokožka na podzim a v zimě. Mrazivé počasí venku a následné přechody do přetopených místností totiž kůži velmi vysušují. Proto je nezbytné v tomto období používat mastnější krém, který doplní chybějící lipidy. A obzvlášť se to týká kůže obličeje.
vanocni_baleni.jpgZvláštní péči přitom vyžaduje kůže malých dětí, kterou je nutné chránit již ve chvíli, kdy teplota klesne pod deset stupňů Celsia. Pětkrát tenčí dětská pokožka má totiž potíže s termoregulací a jen pravidelným promazáváním krémem s obsahem nenasycených mastných kyselin ji lze ochránit před nadměrným vysoušením a je tak zajištěna včasná obnova kožní bariéry.
 
Krém Linola Gesicht se stejně jako ostatní produkty řady Linola prodává výhradně v lékárnách. Balení obsahuje 50 ml. Doporučená cena činí 238,- Kč.
Od října v prodeji také v dárkovém vánočním balení s tělovým mlékem Linola Lotion za doporučenou cenu 498,- Kč
 
 
O značce Linola
Značka Linola vznikla již v roce 1938, kdy byl vytvořen první krém na bázi vody (emulze vody v oleji). V současnosti existuje široká škála hypoalergenních produktů této řady, které oceňují nejen pacienti s atopickým ekzémem a jinými kožními onemocněními, ale oblíbili si ji i lidé se suchou a citlivou pokožkou. Díky svým skvělým vlastnostem ji využívá také mnoho rodičů pro péči o kůži svých malých dětí prakticky od narození. Právě oni nejčastěji ocení olejovou koupel Linola Fett Ölbad, která se stala vůbec nejprodávanějším produktem svého charakteru na českém trhu. Značka se těší i značné oblibě kožních lékařů. Všechny přípravky Linola spojuje jedinečná receptura s vysokým obsahem kyseliny linolové, která zůstává během let zcela neměnná. Díky klinicky ověřené účinnosti byly některé z přípravků Linola zařazeny mezi léčivé přípravky, ostatní jsou speciální kosmetické přípravky.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×