Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letošní zimu přežijete ve zdraví díky žraločí síle

1. 10. 2011

iskial_plazhg.jpg

Období věčného pokašlávání, rýmy a dalších infekčních nemocí je tady a s ním i každoroční varování, že nejlepší prevencí je útok. V tomto případě přímo žraločí..
Naštěstí existuje opravdu silná zbraň – Naturell ISKIAL, olej ze žraločích jater, který se hodí doslova pro každého včetně dětí. Posiluje imunitní systém, zvyšuje odolnost organismu, a dokonce i zvyšuje produkci protirakovinných buněk.
Získejte žraločí sílu pro boj s bakteriemi a viry – posilte svou imunitu
Přírodní produkt Naturell ISKIAL obsahuje dvě velmi účinné látky – alkylglyceroly, které jsou i v mateřském mléce kojících žen, a squalen. Díky nim se žralok grónský dožívá velmi vysokého věku, nezná rakovinu, bez problémů odolává všem infekcím a jeho organismus má výjimečné regenerační schopnosti. 
Alkylglyceroly jsou stoprocentně přírodní látky, které se nacházejí také v lidské kostní dřeni a v mateřském mléce, kde vyvíjejícímu se novorozenci zajišťují imunitní bránu, dokud se nevyvine jeho vlastní. Ovšem v játrech žraloka je těchto látek zhruba padesátkrát víc. Jak vlastně fungují?
- stimulují vytváření granulocytů, tedy buněk imunitního systému
- zvyšují aktivitu makrofágů, což jsou buňky, které ničí bakterie a viry
- podporují tvorbu červených krvinek a krevních destiček
- brzdí růst nádorů a metastáz
- obnovují škody, které na organismu napáchalo ozařování
Squalen je látka, která umí produkovat kyslík, čímž zlepšuje metabolismus, což je základem zdraví a dlouhověkosti. Navíc:
- působí antibakteriálně a urychluje hojení ran
- je to účinný antioxidant, který velmi snadno proniká buněčnými stěnami a chrání kůži před působením ultrafialového záření
- snižuje hladinu cholesterolu a brání vzniku žlučových kamenů
- zvyšuje aktivitu hypofýzy, čímž odbourává stres a vrací vitalitu
- chrání zásoby vitamínu E v těle
Ochrání celou rodinu
Kapsle Iskial je doporučeno brát při snížené obranyschopnosti organismu, například pokud se zotavujete po nemoci, eventuelně berete antibiotika, pomohou vám ve stresovém období, nebo když se cítíte unavení a vyčerpaní, a ideální jsou samozřejmě také jako prevence proti chřipce a nachlazení.
Tento přírodní doplněk stravy je vhodný pro celou rodinu, mohou jej brát i děti již od tří let. Kapsli jim rodiče mohou propíchnout a olej z ní jednoduše smíchat s jídlem.
Dospělým se doporučují 2 až 4 kapsle denně podávané před jídlem, dětem 1 až 2.
Jedno balení obsahuje 120 kapslí a stojí od 250 Kč. K dostání pouze v lékárnách. Doporučuje se užívat po celé období chřipek, při vyčerpání organismu nebo léčbě antibiotiky.

Další informace na: www.naturell.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×